Nabavite udžbenike za svoje školarce na Oglasniku!

Školska godina samo što nije počela i krajnje je vrijeme da roditelji, pa i sami školarci, pronađu školske knjige i udžbenike.

knjige

Na internetskoj stranici Oglasnik.hr u rubrici „Školske knjige" možete pronaći ponudu i potražnju za udžbenicima od prvog do četvrtog, petog do osmog razreda osnovne škole te udžbenike za gimnazije i strukovne škole. Uštedite novac pronalaskom rabljenih knjiga, nabavite knjige brzo i jednostavno!

Ponuda i potražnja školskih knjiga na jednom mjestu značajno olakšava potragu, a trenutno se na Oglasniku u rubrici „Školske knjige" nalazi vise od 700 udžbenika na prodaju ili razmjenu, dok se potražnja za udžbenicima odnosi najčešće na konkretne udžbenike.

Više od 400 000 posjetitelja internetske stranice www.oglasnik.hr najbolji su pokazatelji kako sve više ljudi pronalazi svakodnevno potrebne stvari i predmete, pa tako i školske knjige. Također, ponudu i potražnju za školskim udžbenicima možete pronaći i u tiskanom izdanju Oglasnika koji se na kioscima može pronaći svakog ponedjeljka, srijede i petka.