Moćno i uspješno komuniciranje - ciklus radionica Noć uvjeravanja

Treća po redu radionica u sklopu ciklusa Noć uvjeravanja bavit će se temom komunikacije u partnerskim odnosima.

RECI KAKO TREBA ILI ZAUVIJEK ŠUTI
Usavršavanje komunikacije u partnerskim odnosima

Noć uvjeravanjaOdržat će se u utorak, 19. lipnja 2012., s početkom u 18 sati, u Muzeju prekinutih veza, Ćirilometodska 2. O kvalitetnijem komuniciranju u odnosima govorit će Mirela Španjol Marković, komunikologinja i direktorica Ciceron komunikacija te dr. Ljiljana Bastaić, renomirana bračna psihoterapeutkinja.

Ciklus radionica Noć uvjeravanja jedinstven je koncept osobnog rasta i razvoja te usavršavanja prezentacijskih i komunikacijskih vještina namijenjen široj javnosti. Cilj je omogućiti širenje znanja o specifičnim temama koje se tiču komunikacije, u obliku večernjih trosatnih radionica i u suradnji s domaćim te stranim stručnjacima. Ciceron komunikacije nastoje organizacijom ovakvih radionica, koje se bave komunikacijom u svim vidovima života, podići kulturu komuniciranja u Hrvatskoj i utjecati na osvještavanje važnosti konstruktivnog komuniciranja za pojedinca u poslovnom i privatnom životu.

Na radionici „Komunikacija u partnerskim odnosima“ bavit ćemo se uočavanjem i prepoznavanjem korijena zadovoljstva ili nezadovoljstva u partnerskoj komunikaciji uz pomoć Imago tehnike, vrsti terapije odnosa. Nakon kratkih objašnjenja osnovnih principa Imaga, bit će moguće promatrati demonstraciju načina komuniciranja u paru. Stoga je preporuka dolazak u dvoje kako bi i sami polaznici, na licu mjesta, primijenili drugačiji način komunikacije. U temu će polaznike uvesti Mirela Španjol Marković, dok će ih dr. Ljiljana Bastaić stručno voditi u primjeni Imago terapije.

Dr. Ljiljana Bastaić već se dugi niz godina bavi integrativnom individualnom psihoterapijom i psihoterapijom partnerskih odnosa po principima Imago terapije odnosa. „Nacrt za odnos s drugima nosimo u sebi, gdje god da idemo. Razumjeti zašto i kako nešto radimo prvi je korak u postizanju produktivnijih odnosa. A Imago terapija pomaže nam da taj „ugrađeni“ nacrt osviješteno počnemo koristiti.“, objašnjava doktorica.

RECI KAKO TREBA ILI ZAUVIJEK ŠUTIU sklopu radionice, svi polaznici obići će Muzej prekinutih veza, zanimljiv koncepta podsjećanja na neke prošle odnose. Cijena sudjelovanja za jednu osobu iznosi 300,00 kuna, dok za dvoje iznosi 400,00 kn.

S ciklusom Noć uvjeravanja nastavljamo nakon ljetne pauze. Na jesen ćemo se baviti temama poput psihodrame, važnosti glume u javnom nastupu i tehnikom elevator speech.

Kako biste saznali više o moćnom komuniciranju i uvjeravanju te se prijavili na radionicu „Komunikacija u partnerskim odnosima“ posjetite www.ciceron.hr