Mladi pobjednici natjecanja "Kozmo fair deal" kreću u humanitarnu kampanju za SOS Dječje selo Hrvatska!

„Osmijehom do brižnog doma“ naziv je pobjedničke kampanje mladih članova organizacije Young Crew Croatia za SOS Dječje selo Hrvatska koja kreće u realizaciju s tvrtkom Kozmo u studenom ove godine.

Zagreb, 11. lipnja 2014. – Tvrtka Kozmo i SOS Dječje selo Hrvatska, partneri ovogodišnjeg natjecanja mladih pod nazivom „Fair Deal“ u organizaciji Young Crew Croatia (Hrvatska Udruga za Upravljanje Projektima), danas su proglasili pobjednike natjecateljskog treninga u kategoriji upravljanja i razvoja projekata koji je trajao od 30. svibnja do 5. lipnja 2014. Projekt je sučelio dva Young Crew Croatia tima s ciljem kreiranja humanitarne kampanje pod stručnim vodstvom Dubravke Vlajo.

Pobjedničku humanitarnu kampanju pod nazivom „Osmijehom do brižnog doma“ za SOS Dječje selo Hrvatska osmislio je tim od šest članova tijekom sedam dana trajanja natjecanja. Pobjednička kampanja bit će implementirana u studenom i prosincu ove godine, a realizirat će se u svim Kozmo drogerijama diljem Hrvatske.

Kampanjom, čija je okosnica osmijeh i koja ima za cilj potaknuti svijest o važnosti međusobnog pomaganja, prikupljat će se sredstva za SOS Dječje selo Hrvatska. Tijekom trajanja kampanje u svim Kozmo prodavaonicama biti će postavljena maketa kućice koja simbolizira jedan od domova u SOS dječjem selu, na koju će se lijepiti „osmijesi“. Kupnjom „osmijeha“ za djecu iz SOS dječjeg sela svi će moći doprinijeti ovoj velikoj humanitarnoj kampanji.

„Našem managementu bilo je pravo zadovoljstvo pratiti razvoj projekata te podijeliti svoja iskustva i znanja sa Young Crew timovima. Natjecateljski timovi spremno su prihvatili izazov koji su pred njih postavili Kozmo i SOS Dječje selo Hrvatska. Čestitam svim sudionicima na pripremljenim projektima i uloženom trudu. Kampanja „Osmijehom do brižnog doma“ je osvojila ocjenjivački žiri i potpunosti podržala misiju Kozma „Olakšavati ljudima život na svakom koraku, poznavanjem njihovih želja i potreba te pružanjem najbolje usluge i vrijednosti za novac“. Vjerujemo da će i kupci Kozma spremno podijeliti osmjehe sa SOS Dječjim selom Hrvatska i Kozmom!“, rekao je predsjednik Uprave Kozmo d.o.o, Krešimir Profaca.

Članovi pobjedničkog tima

„S velikim veseljem iščekujemo kampanju „Osmijehom do brižnog doma“ koje ne bi bilo da se nisu udružili inovativnost i energija mladih iz Young Crew Croatia, te iskustvo i hrabrost Kozma koji je spremno prihvatio ovu inicijativu. SOS Dječje selo Hrvatska pruža kvalitetnu skrb za djecu i mlade i uvijek smo zahvalni na podršci koju nam pružaju domaće tvrtke. Na taj način nama pomažu da ostvarimo svoju misiju i da ne moramo strahovati za budućnost naše djece i mladih jer su uz nas ovako uspješni i socijalno osjetljivi prijatelji iz poslovnog okruženja.“ – rekla je predsjednica Udruge SOS Dječjeg sela Hrvatska prof.dr.sc.Mariza Katavić

uručenje nagrade pobjedničkom timu

„Sretni smo što je Young Crew Croatia zajedno sa SOS Dječjim selom Hrvatska i Kozmom uspješno odradio prvi ovakav projekt u Hrvatskoj. Glavni benefit za naše članove je neprocjenjivo iskustvo koje su stekli sudjelovanjem, a još veći benefit će biti osmjesi na dječjim licima kada se kampanja implementira!“, izjavila je Gordana Blažević, predsjednica Young Crew Croatia (Hrvatska Udruga za Upravljanje Projektima).