Međunarodni NLP

New Code kongres u Zagrebu.

NLP kongres u Zagrebu

Rođeni ste s potencijalom da postanete snažna, uspješna, sigurna i radosna osoba.

Svijet u kojem živite mogao bi biti svijet obilja, svijet koji odražava Vašu unutarnju snagu, ljepotu i viziju.

Odnosi koje stvarate trebali bi biti ništa manje nego poticajni i obogaćujući, temeljeni na poštovanju, uvažavanju, razumijevanju i ljubavi …

Osjećate li se tako i živite li život koji to potvrđuje?

Upoznajte sebe i naučite kako unaprijediti svoje nesvjesne obrasce prema onome što zaista želite. Otkrijte što je to što stvara pobjednike, što je to što omogućava nekim ljudima da pronađu put do financijskog uspjeha, omiljenosti u društvu, sretne obitelji, zdravog i ispunjenog života u kojem mogu doprinositi pozitivnim promjenama u životima drugih ljudi.

Rezervirajte svoje mjesto još danas na Međunarodnom NLP – New Code kongresu u Zagrebu od 17. i 18. Studenog 2012. u Hypo centru!

Ako se ne želite zadovoljiti manjim od života kakvog priželjkujete i zaslužujete i ukoliko želite postati ono što možete biti – upoznajte neurolingvističko programiranje – NLP.

Naučite moćne i djelotvorne tehnike osobne promjene i utjecajne komunikacije od samih suosnivača New Code NLP-a – g. Johna Grindera i gđe. Carmen Bostic St. Claire.

Dođite i otkrijte:

  • Kako graditi plodne i poticajne odnose u privatnom i poslovnom kontekstu?
  • Kako kreirati svoje stanje imajući više izbora?
  • Kako donositi odluke koje su u skladu s Vašim željenim ishodom?
  • Kako kreirati stanje visokih performansi?

Svijet oko nas ne postaje jednostavniji, niti mirniji, niti manje zahtjevan, a kako bi se okolnosti promijenile rješenje leži u tom da Vi postanete kreativniji spoznajom mogućnosti izbora!

Tu promjenu ne možete napraviti dok ne saznate što utječe na Vas i što Vas to pokreće !

Vaši emocionalni obrasci, navike i uvjerenja nesvjesno određuju stil i plodove Vašeg života iz dana u dan. Prepoznajte ih i iskoristite mogućnost izbora!

Ovo je zaista rijetka prilika da napravite nešto korisno i vrijedno za sebe, zato rezervirajte svoje mjesto na vrijeme !

You will never be the same!