Lima, došla je zima - postani snowboarder, besplatno

Snowboardmania klub i Surf Shop pozivaju sve klince od 8 do 18 godina u besplatnu snowboarding školu.

Snowboarding je zabavan, može se prakticirati u svim, ali doslovno svim snježnim uvjetima od parka s par elemenata do dubokog snijega ili ti „back country" doživljaja. Još jedna specifičnost bordanja je što se uči u samo dva dana i time definitivno spada u jedan od najjednostavnijih sportova. Prema tome što čekate? Brzo se prijavite.
Surf Shop i Snowboardmania klub osigurali su 30 besplatnih škola boradanja.


Roditelji dovedite svoju djecu, klinci dovedite svoje starce i svi zajedno naučite bordat.

Kako upasti u besplatnu školicu:
Prijavite se ma E-mail: daska@surfmania.net ili na tel. 01/3630-921. Radno vrijeme Surf Shopa je od. Pon. do pet. od 12h do 20h i subotom od 10h do 14h.

Mi ćemo napraviti okvirni raspored o kojem ćemo vas obavjestiti na mail ili kontakt koji ostavite. Raspored će biti podložan promjenama ovisno o snježnim uvjetima na Sljemenu!
Surf Shop pokriva 30 školica u pojedinačnoj vrijednosti od 349 Kn.

Što vam još fali?
Fali vam naravno daska, komplet s vezovima i bucama. Ako ne posjedujete svoju opremu, možete je po želji povoljno kupiti ili super povoljno unajmiti po sponzoriranim uvjetima, po cijeni od samo 189 Kn za set (daska, vezovi i buce) za dvodnevni najam kompleta.

U ovoj akciji vaša je jedina obaveza dovest dijecu na Sljeme, predati ih učitelju i u dogovoreno vrijeme, ponovo ih pokupiti.