Liam Dillon, svjetski poznati projektni menadžer, ponovo u Zagrebu

Krenule prijave za seminar „The NEW Hidden Skills of the Project and Program Manager“, na kojem će se otkriti sve tajne uspješnog projektnog menadžera.

Najavljujemo kako Liam Dillon, svjetski poznati projektni menadžer iz Irske, dolazi u Zagreb kako bi održao dvodnevnu radionicu na kojoj će otkriti sve tajne uspješnog projektnog menadžera. Predavanja Liama Dillona poznata su po tome da su izuzetno zanimljiva i dinamična te u njih često involvira publiku, a njegov zadnji seminar izazvao je ogroman interes te je rasprodan u rekordnom roku. Ovoga puta Liam će, u organizaciji tvrtke pmmentor, održati seminar pod nazivom „The NEW Hidden Skills of the Project and Program Manager“, na kojem će otkriti skrivene tajne zanata koje koriste svjetski poznati projektni menadžeri u upravljanju svojim timovima.

Krenule prijave za seminar „The NEW Hidden Skills of the Project and Program Manager“, na kojem će se otkriti sve tajne uspješnog projektnog menadžera.Seminar je usmjeren na vještine vođenja, komunikacije i utjecaja na druge. Namijenjen je iskusnim voditeljima projekata, ali i svima onima koji žele naučiti kako učinkovito upravljati projektima u konkurentnom i brzom poslovnom okruženju. Polaznici će nakon ove radionice imati bolji uvid u izazove kojima se projektni i programski menadžeri susreću te će dobiti alate kojima će te izazove u budućnosti uspješno rješavati.

Liam DillonFokus će biti na detektiranju i razvijanju vještina koje trebaju predstavljati temelj svakog uspješnog voditelja projekata. Tu zapravo se radi o tzv. soft skills vještinama u vođenju projekata te na sveobuhvatnom pristupu, što znači da se u centar ne stavlja isključivo ono što se treba napraviti, već upravljanje svojom okolinom, ljudima koji nas okružuju te osobnim razvojem, što je jedna od temeljnih pretpostavki kvalitetnog projektnog menadžmenta. Takvim pristupom, smatra Liam Dillon, stvara se funkcionalni projektni tim koji je zaslužan za uspjeh projekta te bi se stoga svaki voditelj projekata trebao usmjeriti na to da služi svom timu (Servant Leadership).

„Uspješni projektni menadžer trebao bi razviti kritičko mišljenje koje mu omogućuje da se prilagodi novim idejama i kontekstu, a od velike su mu koristi prodajne komunikacijske i pregovaračke vještine te uspješno rješavanje problema.“ rekao je Liam Dillon, voditelj radionice.

Seminar „The NEW Hidden Skills of the Project and Program Manager“ održat će se na engleskom jeziku, od 8. do 9. svibnja 2014. g., u hotelu Arcotel Allegra, u Zagrebu.

Cijena seminara je 5.000,00 kn, a za rane prijave do 16.4.2014. i članove PMI-ja (Udruga za projektni menadžement) odobravamo posebne popuste.
Informirajte se i prijavite na linku ili na prijava.pmmentor.hr

Liam Dillon je poznati projektni menadžer iz Irske s bogatim međunarodnim iskustvom te nositelj certifikata Project Management Professional (PMP)®, Program Management Professional (PgMP)® i PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP)®. Bio je predsjednik irskog PMI ogranka, a trenutno je član međunarodnog PMI odbora za imenovanje volontera (BVAC).

pmmentor je tvrtka specijalizirana za projektni menadžment i savjetovanje te trening projektnih timova. Stručni konzultanti iz pmmentora redovito sudjeluju na najkompleksnijim projektima koji su vezani za razne industrije. Veliki broj klijenata tijekom godina rezultirali su ekspertizom i dubinskim poznavanjem tematike projektnog menadžmenta, pa je stoga pmmentor često uključen u edukaciju i trening u području vođenja projekata.