Kriza je. Zašto je potrebno usavršavanje?

Možete razmišljati da nema smisla učiti i očekivati više, kada je na tržištu vrlo neugodna situacija koja budi nemir i osjećaj nepravde. Međutim, istovremeno ne možete pronaći niti jedno radno mjesto gdje usavršavanje nije potrebno, gdje od vas ne očekuju više.

Dinamično tržište od nas traži kontinuirane promjene i veliki je izazov za sve koji žele biti uspješni! Uspjeh nije moguće ostvariti starim načinom razmišljanja i rada. Aktivna konkurencija, brzi razvoj i nove tehnologije naglašavaju potrebu za usavršavanjem i specijalizacijom na svim radnim mjestima. Poslodavci to od vas očekuju, a vi odlučujete u kojem smjeru ide vaša karijera.

Programi Poslovnog učilišta Filaks osmišljeni su s ciljem usavršavanja postojećih znanja i vještina, u skladu sa svjetskim spoznajama s područja menadžmenta, marketinga i prodaje. Sve programe verificiralo je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske i upisuju se u radnu knjižicu kao zvanje. Trajanje programa je 150 i 200 sati, a kroz nastavu vas vodi stručni tim poslovnih savjetnika.

Za koga su kreirani programi?

Programi usavršavanja Poslovnog učilišta Filaks mogu upisati polaznici sa završenom minimalno srednjom školom, kao i osobe sa završenom višom ili visokom školom, odnosno svi koji su spremni na interaktivni rad i usvajanje praktičnih znanja i vještina.

Koje su dodatne koristi za polaznike?

• sudjelovanje na konferencijama u organizaciji tvrtke Filaks d.o.o.
• individualne konzultacije s voditeljem programa
• individualni pristup svakom polazniku
• rad u malim grupama
• priručnik Marketinški vodič
• polaganje završnog ispita i mentorstvo završnog rada je uključeno u cijenu školarine (bez dodatnog plaćanja upisnine ili polaganja završnog ispita)

U tijeku su upisi u sljedeće programe usavršavanja:

- Voditelj marketinga
- Voditelj prodaje
- Menadžer u malom poduzetništvu
- Specijalist za oglašavanje i odnose s javnošću
- Specijalist za razvoj i unapređenje prodaje (promotivna cijena programa).

konferencija

Kontakt za detaljnije informacije:

Tel: 091 502 0231
Tel/fax: 01 2430 135
elvira@filaks.hr
www.filaks.hr

Zašto odabrati Poslovno učilište Filaks?

Elvira Mlivić Budeš, direktorica tvrtke Filaks d.o.o.:
"Na tržištu, gdje je sve dostupno i već viđeno, mi se trudimo omogućiti stjecanje znanja i vještina kroz interakciju i individualni pristup svakom polazniku. Nakon svakog predavanja, seminara ili radionice, najveća nagrada nam je zadovoljstvo klijenta. Trudimo se svakim danom ispuniti vaša očekivanja i uvijek dati više."