Kako do posla - pripremite se i ... zaposlite

Poslati ste stotine molbi, javili se na sve najtečaje, ali ste još uvijek nezaposleni? Bili ste na nekoliko razgovora za posao, no uvijek izaberu nekog drugog?

Kako do posla - pripremite se i ... zaposlite


Poslati ste stotine molbi, javili se na sve najtečaje, ali ste još uvijek nezaposleni? Bili ste na nekoliko razgovora za posao, no uvijek izaberu nekog drugog? Nemate iskustva ili ste prekvalificirani? Zaposleni ste, ali posao koji radite nije ono što želite? Pitate se kako do posla?

Ciklus radionica KAKO DO POSLA namijenjen je upravo Vama! ...

Na radionicama saznajte koje su najčešće pogreške u traženju posla, pisanju životopisa i na razgovoru za posao i kako ih izbjeći. Naučite kako se kvalitetno pripremiti, što sve trebate učiniti i kako da to učinite na najbolji način. Traženje posla je posao, i ako želite biti uspješni važno je da ga odradite izvrsno!

Program Kako do posla sastoji se od četiri modula u trajanju po 4 školska sata, tijekom kojih ćete proći sve bitne faze u postupku zapošljavanja.

Sadržaj:

· 1. modul: Evaluacija sebe - kako prepoznati svoje prednosti i nedostatke, kako otkriti svoje vrijednosti i ono što vam je zaista važno, kako iz sebe izvući najbolje ...

· 2. modul: Strategije traženja posla - određivanje ciljeva i strategija kojima ćete ih najlakše ostvariti, što sve trebate poduzeti, koraci o kojima možda niste razmišljali ...

· 3. modul: Pisanje životopisa i prijavljivanje - kako napisati dobar životopis i što treba, a što ne treba sadržavati, kako prijavno pismo prilagoditi pojedinom poslodavcu, kako napisati motivacijsko pismo, kako se istaknuti u gomili

· 4. modul: Razgovor za posao - kako se pripremiti, što trebate znati o verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji, što se treba, a što se ne smije, kako se predstaviti, kako odgovarati na pitanja, koja pitanja postaviti ...


Voditeljica programa: Matea Gracin

Cijena:

• pojedinačni modul – 200 kn (plaćanje pri dolasku na pojedinu radionicu).

• cijeli program (4 modula) – 720 kn. Cijena vrijedi za plaćanje ukupnog iznosa prije početka 1. modula.

Nezaposleni i studenti - popust 30%!

Prijava je obvezna najkasnije 1 dan prije održavanja modula. Broj polaznika u grupi je ograničen.

Svi polaznici ostvaruju pravo na 10% popusta na tečajeve Komunikacijskih vještina, Prezentacijskih vještina i Male NLP škole.

Program Kako do posla izvodimo u suradnji s tvrtkom Kastrapeli d.o.o. koja je nositelj programa.Datume održavanja pojedinih modula provjerite u Rasporedu.


Prijava ...