Kako bez stresa pobijediti ljetne vrućine? Ljeto je vrijeme za nova znanja!

Svako ljeto planirate iskoristiti za nešto pametno? Imate viška vremena, ali su aktivnosti na nuli? Kako se sve vaše ljetne aktivnosti ne bi na kraju svodile na Internet i knjigu predlažemo da ovo ljeto pametnije iskoristite.

Ljetna edukacija

Sve veći broj istraživanja potvrđuje da je čak i mali ljetni zastoji mogu dovesti do velikih gubitaka u znanju i učenju za mnoge, a posebno pasionirane čitače. Pa što možete učiniti kako bi ste osigurali da zadržite sve vještine koje ste ionako teško naučili tijekom godine?

Infokatedra organizira akciju: Ljeto je vrijeme za nova znanja!. Cilj je da svoje vrijeme pametno iskoristite i što je najbolje po povoljnim cijenama s VEEEELIKIM popustom do 59% upišete kratke seminare i obrazovne programe.

Ovdje se ne radi o učenju kao u školi i ne vraćamo vas u školske klupe već vas smještamo u lijepo uređene i klimatizirane dvorane Infokatedre u prilazu Gjure Deželića 62 u samom centru Zagreba!

Evo nekoliko jednostavnih trikova koji će vam pomoći kako pobijediti ljetne vrućine:

  1. Ulovite povoljne mogućnosti učenja – ljetne akcije obično su dobar poticaj da dobro iskoristite višak slobodnog vremena
  2. Upišite seminar ili steknite neko novo zvanje! Znanja nikada dosta, a idealno vrijeme je upravo ljetno jer manjka stresom. Grad je prazan, na poslu je većina na godišnjem odmoru!
  3. Iskoristite vrijeme za prikupljanje novih informacija i pronalaženje knjige koje niste imali vremena pročitati tijekom godine!
  4. Edukacija vam pruža idealan izvor znanja i informacije. Iskoristite tu prednost!
  5. Upoznajte nove ljude, umrežite se! Možda baš mjesto do vas čeka jako zgodnog partnera ili partnericu za učenje i svakodnevno druženje!

Sve ponude, akcije, korisne informacije i savjete pronaći ćete na www.infokatedra.hr ili na www.facebook.com/Infokatedra - Centar za obrazovanje

Prepoznali ste važnost ljetnog učenja u Infokatedri?
Sigurni smo da jeste i to nam je jako drago!

Uživajte! Ugodno Vam ljeto 2011!

Sponzorirani članak