Edukativne vikend-radionice za vukovarske osnovnoškolce

U razdoblju od 21. do 23. siječnja 2011. u Vukovaru se drugu godinu za redom, u organizaciji udruge “ConSol”, održavaju edukacijske radionice na temu znanosti i okoliša namijenjene djeci u dobi od 10 do 14 godina.

Udruga 'Consol'Radionice će se održavati u prostorima OŠ Blage Zadre, Marka Marulića 2, Vukovar.

Ovo je druga po redu vikend-radionica koju udruga “ConSol” organizira uz novčanu potporu British Councila te potporu svojih međunarodnih partnera iz Velike Britanije, Francuske, Cipra i BiH. Trudimo se djeci i mladima ponuditi pogled na širu perspektivu te potaknuti jačanje osobnih vrijednosti pojedinca, no uvijek s naglaskom na suradnju i toleranciju drugih osoba.

Udruga “ConSol” se razvila iz civilne inicijative koja znanstvenim pristupom te naglaskom na komunikacjske vještine razvija posebno organizirane radionice. Jedna od glavnih prednosti našega tima leži u činjenici da je istinski interdisciplinaran te kao takvi nudimo edukaciju na potpuno drugačiji način. Brojni suradnici koje smo stekli tijekom svojih međunarodnih gostovanja i izlaganja govore kako su naši napori u poticanju razvoja konstruktivnijeg društva prepoznati, te nam daju potvrdu da nastavimo u tom smjeru.

Radionice će se održavati po sljedećem rasporedu:
- 21. siječnja, 16:00–18:30 sati, prezentacija za lokalne nevladine udruge i učitelje
- 22. siječnja, 09:30–17:00 sati, radionice za djecu
- 23. siječnja, 09:30–17:00 sati, radionice za djecu

Veselimo se Vašem dolasku!