Edukacija - prvi korak do novog posla

U sve većoj konkurenciji za dobivanje radnog mjesta, ono što može prevagnuti u vašem životopisu je upravo vaše obrazovanje. Poslodavcima je jako važno nadograđujete li svoje znanje i koliko ste spremni učiti.

edukacija

Činjenica je da je znanje stranih jezika jedan od važnijih kriterija koji se navodi u oglasima za posao. U više od 70% natječaja za posao uvjet je engleski jezik.
Ali zašto se ograničiti samo na učenje stranih jezika?

Možda zvanje za koje ste se školovali više nije traženo pa se želite prekvalificirati ili samo želite nadopuniti vaše već postojeće znanje i usavršiti se u svojoj djelatnosti.
Ukoliko se odlučite za prekvalifikaciju, predlažemo vam večernje ili dopisne škole te verificirane programe koji se upisuju u radnu knjižicu. U računalnoj industriji vrlo su traženi i certifikati koji dokazuju posjedovanje određenog znanja.

Bez obzira jeste li u potrazi za formalnim obrazovanjem, informatičkim tečajem ili školom za strane jezike, internet portal edukacija.hr nudi sve na jednom mjestu.

Ukoliko nemate vremena za odlazak na tečaj, odlučite se za e - learning te učite u privatnosti svojeg doma, na livadi, u hladu ili na suncu...

Oni pustolovnijeg duha mogu se odvažiti na školovanje u inozemstvu, te naučiti nešto novo i ujedno upoznati gradove poput Berlina i Londona.

A na kraju, nakon dana provedenog u školi na edukaciji ili nakon naporne potrage za poslom, ne zaboravite se opustiti uz ples ili dobru knjigu.

Uglavnom, budite asertivni i optimistični, izborite se za svoje radno mjesto sa smješkom na licu.