Edukacija.hr redizajnom proslavila 5. rođendan

Portal edukacija.hr ovaj mjesec obilježava 5 godina postojanja, tijekom kojih je održao vodeću poziciju najposjećenijeg portala u svom segmentu.

Portal je prošle godine obogaćen i podstranicom poslovna.edukacija.hr koja je namijenjena isključivo poslovnom obrazovanju, od in house seminara do poslovnih usluga. Ove godine portal edukacija.hr je doživio i redizajn koji je osvježio cjelokupni izgled portala, a uveo je i mnoge nove funkcionalnosti.

U sklopu redizajna uvedena je nova napredna tražilica koja između ostalog nudi mogućnost pretrage prema kvartovima u gradu Zagrebu. Tu je i nova kategorizacija edukacija prema kategorijama formalno i neformalno obrazovanje, a uvedena je i nova kategorija sadržaja - zanimljivosti. Novi dizajn omogućio je znatno veću i bolju preglednost sadržaja i samim time olakšao potragu svojih posjetitelja za dodatnim obrazovanjem.

Uz novi dizajn i funkcionalnosti, portal edukacija.hr nastavlja i s animiranjem svojih posjetitelja za aktivno sudjelovanje u radu portala te će od 19. do 26. listopada obilježiti Tjedan talijanskog jezika.
U sklopu Tjedna talijanskog jezika portal edukacija.hr organizirat će nagradne igre, a na portalu će osvanuti dodatni sadržaj vezan uz talijansku kulturu.

edukacija_rodendan