EBEC Zagreb - 6. po redu 'Dani inženjera'

Studentska udruga BEST Zagreb po šesti put zaredom organizira natjecanje mladih inženjera.

Dani inženjeraProjekt pod nazivom EBEC Zagreb - Dani inženjera održat će se od 19. do 22. ožujka na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

U četiri dana mladi inženjeri imat će priliku pokazati svoje vještine na Case Study natjecanju (pronalaženje hipotetskih rješenja zadanog problema), kao i na Team Design natjecanju (praktična rješenja određenog problema). Studenti će, osim toga, imati priliku proširiti svoje znanje kroz popularno - znanstvena predavanja koja će održati stručnjaci iz različitih područja znanosti, steći nove vještine putem soft skills treninga, te upoznati se s mogućnostima zapošljavanja u tvrtkama koje se predstavljaju na Company Dayu koji se također održava u sklopu samog projekta.

Prijave studenata otvaraju se 1. veljače, a prijavljivat će se elektroničkim putem.
Pobjednički timovi Case Study i Team Design natjecanja imat će priliku sudjelovati na regionalnoj razini natjecanja u Mariboru u svibnju 2013. godine.
Održavanjem ovog projekta, BEST Zagreb želi mladim inženjerima pružiti priliku za usavršavanje vještina i pokazivanje svog znanja tvrtkama - potencijalnim poslodavcima. Preko predavanja, treninga te Company Daya pokušava se ostvariti jedna od primarnih vizija BEST-a, a to je povezivanje studenata, tvrtki i Sveučilišta.

BEST Zagreb je neprofitna studentska organizacija, a dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja okuplja studente tehnologije s 94 sveučilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova uključivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska i stručna natjecanja.