Dosta je trivijalnih božićnih poklona!

Muka ti je kad pomisliš da opet moraš u potragu za božićnim poklonima? Ne da ti se gužvati po shopping centrima, a pri samoj pomisli da ćeš provesti minimalno pola sata tražeći parking u gradu, i još ćeš ga na kraju platiti 14,00 kuna, gubiš volju za božićnom kupnjom?

Pronaći idealan božićni poklon nije lagan zadatak jer svatko ima vlastiti ukus. No svi volimo primati poklone. A još kad ti poklon može pružiti užitak i zabavu, a istovremeno biti dobar za tvoje zdravlje - onda je to pun pogodak! Ove godine odaberi upravo takav poklon - zabavan za korištenje, u atraktivnoj ambalaži, a potpuno prirodan i zdrav!

Eterična ulja su zabavna - u svakoj životnoj dobi!

aroma_kuhinja

Osim što pomažu u održavanju dobrog stanja tijela i uma, korištenje eteričnih ulja može biti veoma zabavno. Na primjer, odabereš li Aroma kuhinju za gurmane (183,27 kn), omogućit ćeš svojim bližnjima da ponekad zamoran svakodnevni zadatak kao što je kuhanje pretvore u igru s novim okusima prema receptima iz Aroma kuhinje. A za one maštovitije, uvođenje eteričnih ulja u kuhanje može otvoriti sasvim novu dimenziju gurmanskog doživljaja. Aroma kuhinja za gurmane sadrži eterična ulja Anis, Limun, Naranča, Timijan i Paprena Metvica, aromatizirano maslinovo ulje i jabučni ocat visoke kvalitete i knjižicu recepata.

Božićni ugođaj u bočici

komplet_sretan_bozic

Postoje neki mirisi koji te uvijek podsjećaju na Božić i vraćaju u dane djetinjstva kada je iščekivanje božićnog jutra i otvaranje poklona pod borom bila jedina važna stvar na cijelom svijetu. Cimet list, jela, naranča - to su mirisi koji ti omogućuju instant povratak tog osjećaja. Komplet Sretan Božić (79,95 kn) ti daje upravo to. AROMA ESSENCE Sretan Božić ulje za njegu tijela, sprej za animaciju prostora Sretan Božić i mješavina za mirisnu svjetiljku Sretan Božić sadrže navedena ulja, a njihova sinergija unosi božićni duh i u najzabačeniji kutak doma ili ureda. Komplet Sretan Božić nalazi se u prigodnoj «božićnoj» ambalaži i spreman je za darivanje.

zimski_komplet

Pokloni svojim bližnjima Zimski komplet (158,28 kn) s kojim će moći cijele godine koristiti eterična ulja i kroz njih dovesti svoje tijelo i um u ravnotežu. Zimski komplet sadrži Mirisnu svjetiljku Inka kocka, Zimsko jutro (10ml), mješavinu eteričnih ulja koja pomažu olakšati tegobe uzrokovane gripom, virozom i prehladom a česte su u hladnim zimskim danima; i Zimsku noć (10ml), ambijentalnu mješavinu koja daje sasvim novu, intimnu i toplu dimenziju tmurnim zimskim večerima.

Naruči na telefone 01/37 04 005 i 01/33 96 866
Faks: 01/37 07 178; E-mail: prodaja@aromara.com

P.S. Naravno, nemoj misliti da ćemo zaboraviti na poklon za tebe! Naručiš li 6 komada istog poklona, dobit ćeš 1 besplatno! I tako za svaki poklon!

P.P.S. Ove poklone možeš kupiti samo tijekom ove Božićne ponude koja traje do 22.12.2009. ili do isteka zaliha. Zato nemoj čekati ni trenutka dulje, već naruči božićne poklone odmah. Tako nećeš morati dva dana prije Božića trčati po dućanima, nasumično odabirući poklone prije nego što se trgovine zatvore. Imati ćeš sve poklone na vrijeme, a sve što trebaš napraviti je nazvati nas, poslati faks ili e-mail s popisom željenih poklona.

P.P.P.S. Upisom nekog od programa Aroma Akademije na poklon dobivate jedan od navedenih poklona - i to samo do 23.12.2009.


Telefon: 01/37 04 005 i 01/33 96 866
Faks: 01/37 07 178; E-mail: prodaja@aromara.com