Dobrodošli u Vedru kuću znanja!

U tijeku su upisi u 8. generaciju polaznika verificiranih programa usavršavanja Poslovnog učilišta Filaks.

FilaksMožete razmišljati da nema smisla učiti i očekivati više, kada je na tržištu vrlo neugodna situacija koja budi nemir i osjećaj nepravde. Međutim, istovremeno ne možete pronaći niti jedno radno mjesto gdje usavršavanje nije potrebno, gdje od vas ne očekuju više. Dinamično tržište od nas traži kontinuirane promjene i veliki je izazov za sve koji žele biti uspješni! Uspjeh nije moguće ostvariti starim načinom razmišljanja i rada. Aktivna konkurencija, brzi razvoj i nove tehnologije naglašavaju potrebu za usavršavanjem i specijalizacijom na svim radnim mjestima.

U Poslovnom učilištu Filaks razvili su programe stručnog usavršavanja s područja marketinga, prodaje i menadžmenta koji polaznicima pružaju relevantna znanja, vještine i alate potrebne za kontinuirano uspješno obavljanje izazovnih radnih zadataka i koji ih vode prema ostvarivanju osobnih ciljeva u karijeri.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske verificiralo je sve programe Poslovnog učilišta Filaks koje izdaje uvjerenje o usavršavanju s kojim polaznici upisuju novo zvanje u radnu knjižicu. Programi se odvijaju kroz interaktivnu nastavu u trajanju od 150 i 200 školskih sati koju predvodi stručni tim poslovnih savjetnika i predavača. Poslovno učilište Filaks vodeće je učilište specijalizirano za marketing, prodaju, menadžment u Hrvatskoj što dokazuje i uspjeh naših polaznika koji nam dolaze iz različitih industrija i gospodarskih sektora.

Programi usavršavanja:

Voditelj marketinga (Marketing Manager)
Voditelj marke (Brand Manager)
Specijalist za oglašavanje i odnose s javnošću
Specijalist za internet marketing
Voditelj projekta (za tržišne komunikacije - Account Manager)
Voditelj prodaje (Sales Manager)
Specijalist za prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga
Specijalist za razvoj i unapređenje prodaje
Menadžer u malom poduzetništvu

Više informacija o programima dostupno je na www.filaks.hr ili www.facebook.com/filaks

Filaks polaznici