Dani otvorenih vrata na FER-u

Povodom 16. Smotre Sveučilišta u Zagrebu od 13. do 15. listopada 2011., na Fakultetu elektrotehnike i računarstva organiziraju se Dani otvorenih vrata.

Dani otvorenih vrata FER

Fakultetska vrata bit će širom otvorena svim zainteresiranim posjetiteljima u petak, 14. listopada 2011. godine u terminu od 15 do 18 sati i u subotu, 15. listopada 2011. godine u terminu od 10 do 13 sati.

U okviru posjeta, gostima će biti održana kratka prezentacija o FER-u, kao i četiri vođene ture po zavodima i laboratorijima FER-a.

Srednjoškolci će imati priliku upoznati što ih čeka jednoga dana kada upišu FER, a i roditelji će moći saznati na koji način i gdje njihova djeca provode svoje vrijeme, jer je za tu djecu FER postao njihov drugi dom.

Petak, 14. listopada 2011. godine:

Skupljanje posjetitelja u auli FER-a - do 15:00 sati
Uvodno predavanje prodekana za nastavu u trajanju 20 minuta u dvorani D1 (pozdravna riječ, kratka prezentacija o FER-u, filmić) - 15:00 do 15:20 sati
Vođeni obilasci zavoda i laboratorija

Subota, 15. listopada 2011. godine:

  • Skupljanje posjetitelja u auli FER-a - do 10:00 sati
  • Uvodno predavanje prodekana za nastavu u trajanju 20 minuta u dvorani D1 (pozdravna riječ, kratka prezentacija o FER-u, filmić) - 10:00 do 10:20 sati
  • Vođeni obilasci zavoda i laboratorija

Posjeti zavodima su organizirani kroz pet vođenih tura, svaka u trajanju od 40 minuta. U okviru jedne ture obilaze se po dva ili tri zavoda. Mjesto za okupljanje su plazma ekrani u auli. Na plazmama se najavljuje o kojoj vođenoj turi se radi (koji zavodi ili laboratoriji se posjećuju), kao i vremena početaka narednih tura. Dakle, svaka plazma predstavlja oklupljalište za jednu od pet ponuđenih tura, na način da se posjetitelji grupiraju u redovima ispred tih plazma ekrana. Svih pet tura se ponavljaju ukupno četiri puta s razmakom od 40 minuta. Sve kreću iz aule FER-a i završavaju ponovo u auli. Ovakvom organizacijom posjetitelji mogu samostalno odabrati zavode koje žele posjetiti i u kojem željenom slijedu.

Sve dodatne informacije možete pronači na stranicama FER-a