BEST Code Challenge 2.0

Studentska udruga BEST Zagreb u suradnji s tvrtkama IT4U, Netgen i UX Passion organizira natjecanje u programiranju pod nazivom BEST Code Challenge 2.0.

Best Code Challenge 2.0Cilj ovog natjecanja je pružiti mogućnost najboljim programerima da se istaknu te da njihov rad i znanje već za vrijeme studija budu prepoznati od strane istaknutih tvrtki koje se bave razvojem softvera na hrvatskom IT tržištu.

U cilju promocije programiranja među studentima, BEST Zagreb u suradnji s tvrtkama IT4U, Netgen i UX Passion od 13. do 23. ožujka 2012. organizira drugo po redu programersko natjecanje BEST Code Challenge 2.0. Nakon prezentacije zadatka od strane tvrtki partnera natjecatelji će imati deset dana za samostalno rješavanje zadatka. Studenti će potom prezentirati svoja rješenja, a najbolje očekuju vrijedne nagrade.
Sudionici natjecanja mogu biti studenti računarstva ili svi ostali studenti koji se bave razvojem softvera i kojima je želja jednog dana raditi u ovoj struci.

Više informacija o natjecanju možete naći na web stranici www.best.hr/code-challenge

BEST Zagreb je neprofitna studentska organizacija, a dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja okuplja studente tehnologije s 91 sveučilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova uključivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska i stručna natjecanja.

Kodiranje