Besplatno testiranje na NetAkademiji

Povodom pokretanja nove usluge – Centra izvrsnosti, NetAkademija Tehničkog veleučilišta u Zagrebu daje za prvih 10 prijavljenih kandidata besplatno testiranje za CCNA.

Ideja za nastanak Centra proizašla je iz učestalih upita poslodavaca za preporuku naših kvalitetnih polaznika, ističu na NetAkademiji, a s obzirom na naš dugogodišnji rad i specijalizaciju na području ICT-a, željeli smo zainteresiranima pružiti mogućnost da testiraju svoje znanje iz određenih grana tehnologija, ali i da to isto znanje i dokumentiraju našom Potvrdom izvrsnosti.

Cjelokupna testiranja osmišljena su od strane stručnjaka NetAkademije te su mogućnosti prepisivanja svedene na minimum. Samo kandidati koji u potpunosti riješe zadatke u zadanom roku, ostvaruju pravo na dobivanje spomenute potvrde koja im može pomoći pri budućem zapošljavanju i/ili prilikom provjere znanja prije izlaska na certifikacijski ispit.

U pilot fazi dostupno je testiranje iz CCNA područja, no uskoro će kandidati moći znanje okušati i u područjima CCNP-a, PHP-a, Jave, Androida i drugih tehnologija u ponudi NetAkademije.
Mogućnost besplatnog testiranja možete iskoristiti do 10. srpnja 2013. prijavom na stranicama Centra izvrsnosti.