Besplatni webinar: Kako uspješno primjeniti e-učenje

Evo prilike da uživo razmotrimo mogućnosti i izazove koje nosi e-učenje. Uvođenje promjena nikad nije lako. Saznajte neke iznenađujuće uvide iz dvije godine vođenja webinara uživo.

elearningLako je, jeftino je i u trendu je - zašto onda još ne koristite e-učenje? Nabavilli ste sve što je nužno, ali praksa nikako da počne? Plaćate putne troškove suradnika, samo da biste bili licem u lice sa premorenim timom? Već ste oprezno najavili svoj prvi e-čas, ali nešto nije radilo, pa niste iskusili sve izazove e-obuke? Primjenite e-učenje da brzo saznate rješenja Vašeg pitanja.

Ako ste u nekoj od ovih grupa - poduzetnik, trener, profesor, student, HR manager, direktor, IT manager ili project manager - možete iskoristiti nesumnjive prednosti elektronskih skupova i obuka, kad spoznate da je proces uvođenja e-učenja tipičan primjer upravljanja promjenama i da podliježe pravilima. Čak i ako samo koristite webinare za lični razvoj, vremenom ćete uvidjeti da je u pitanju novi - drukčiji - vid učenja, s drukčijim izazovima.

Tim novim izazovima, ograničenjima i mogućnostima posvećen je naš ovomjesečni otovreni webinar, koji se uživo odvija u srijedu, 25. kolovoza 2010. godine, od 20 h do 21:30 h. Webinar je besplatan, ali zato nema rezervacija - 50 mjesta popunjava se samo po redoslijedu priključenja. Za učešće su dovoljni prosječna veza sa Internetom, zvučnici ili slušalice, Flash aplikacija (bar verzija 9) i poznatiji browser (sem Opere!), a treba unijeti ime i e-adresu u polja predviđena za to.

Nekoliko minuta prije početka treba kliknuti na link: https://my.dimdim.com/compass.communications.

Snimak će biti naknadno dostupan kroz streaming u e-Slušaonici na našem sajtu, ali učešće uživo pružiti će Vam priliku za konkretna pitanja i diskusiju baš o onome što Vas najviše zanima.

Moderator je Ivona Simić, ekspert za obuku odraslih, a predavač je Maja Vujović, direktor agencije Compass Communications, već duže vrijeme aktivan e-predavač. Po struci diplomirani dramaturg, Maja je, poslije bogate karijere u domaćim i stranim medijima i decenije konzaltinga u Aziji i Severnoj Americi, radila za UNDP na razvoju kapaciteta državne uprave Srbije. Između 2002. i 2009. godine, uvodila je nova znanja i procedure u dva ministarstva. Predavač je Biznis Akademije Link, a kroz svoju agenciju Compass Communications radi kao konzultant i trener, u Srbiji i šire.

Zanimanje za ovaj besplatni webinar možete naznačiti na Facebooku (http://www.facebook.com/event.php?eid=107766299280512), LinkedInu, (http://events.linkedin.com/Avgustovski-besplatni-webinar-Kako-da/pub/398543), ili kroz widget na sajtu http://www.upravljanjeuspehom.com/. A ako želite dobijati obavijesti o našim besplatnim obukama ili drugim aktivnostima, možete se prijaviti kao korisnik sajta.

Datum održavanja: 25. kolovoz 2010.
Vrijeme održavanja: 20 h - 21:30 h