Besplatni tečajevi tai chia i chi kunga

Tečajevi tai chi chuana i chi kunga za početnike i napredne polaznike u organizaciji Do Centra Zagreb prvih dvanaest dana veljače bit će besplatni za sve zainteresirane.

Tečajevi tai chi chuana i chi kunga za početnike i napredne polaznike u organizaciji Do Centra Zagreb prvih dvanaest dana veljače bit će besplatni za sve zainteresirane. Osim toga, organiziran je i besplanti uvodni tečaj zdravstveno-terapeutsko energetskih vježbi preventivnog karaktera.

chi_kung

Za navedene metode poznate po blagodatima kako na fizičkom tako i na emocionalnom, energetskom i mentalnom planu, ne postoji dobna granica, lagane su za upamtiti, a njihovo je djelovanje na cijeli organizam od velike vrijednosti za svakog vježbača.
Tečajevi će se održavati u Sopotu, u sportskoj dvorani Građevinskog školskog centra u Aveniji Većeslava Holjevca 17, dva tjedna, od ponedjeljka do petka, u 18.30, osim četvrtkom, kada je u 20 sati. Voditelj programa je majstor Boro Ranitović. Jednako su dobro došli i početnici i napredniji vježbači svih dobnih skupina, a sve predbilježbe i detaljnije informacije mogu se dobiti isključivo na broj 095 90 121 05.

vecernji.hr