Besplatna radionica: Primjenom znanja do vlastitog imanja IV.2

Hrvatsko slavističko društvo u suradnji s Centrom za kulturu Trešnjevka, a uz potporu HZZ-a Zagreb i Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Grada Zagreba održava četvrti ciklus radionica za studente, diplomante i dugotrajno nezaposlene sa završenom visokom stručnom spremom s područja društveno-humanističkih znanosti i ostale koji ne znaju, a žele ostvariti svoju poslovnu zamisao.

Besplatna radionica: Primjenom znanja do vlastitog imanja IV.2

Da biste se prijavili potrebno je ispuniti upitnik (.doc format). Ispunjeni upitnik i prijavu šaljete na mroglic2@ffzg.hr. U obzir će se uzimati samo mailovi prijave naznačeni sa ''prijava za radionicu''. Svaki polaznik dobiti će na mail obavijest o uspješnoj prijavi. Tko ne dobije mail nije prijavljen na radionice. Mail možete zaprimiti najkasnije do 9.10. do 16 sati. Broj prijavljenih je ograničen.

Prijava se odnosi na prisustvo na svim radionicama.
Radionice su besplatne. Osnovni preduvjet je da imate ideju za projektni prijedlog.
Sve radionice održavati će se u dvorani 1 Centra za kulturu Trešnjevka, Zagreb.

9.10.
18:30-20:30 Izrada projektnog prijedloga
Naučit ćete koji su to osnovni elementi svakog projektnog prijedloga. Formulirat ćete svoju projektnu ideju u projektni sažetak. Radit ćete u timovima.

10.10.
18:30-20:30 Izrada EU projektnog prijedloga
Upoznat ćete se s projektnim metodama koje se koriste za aplikaciju projektnih prijedloga na EU fondove i programe. O kojim će se fondovima govoriti i koji će se primjeri koristiti ovisi o interesu polaznika koji će navesti u prijavnom obrascu. Radit ćete u formiranim timovima

11.10.
18:30-20:30 Primjer iz prakse: Gruntwig programi mobilnosti
Ravnateljica CEKATE-a govorit će o svom iskustva pisanja prijave, provedbe i izradi izvještaja za Europsku komisiju u okviru programa cjeloživotnog obrazovanja Gruntwig.

12.10.
10:30-12:30 Projektni prijedlozi: praktčni rad i analiza
Timovi će prezentirati svoje projektne sažetke i uz pomoć konzultanata ih doraditi. Radionica je rezervirana za specifična pitanja i savjetovanje stručnjaka.

Sve detalje i eventualne izmjene programa pratite na ovom linku.