12 prestižnih MBA stipendija za najbolje managere

Svi koji se prijave do 15. travnja imaju priliku osvojiti jednu od 12 stipendija i postati polaznik/ca međunarodno akreditiranog MBA programa. Stipendije za jednogodišnji MBA program i za dvogodišnji Executive MBA program dodjeljuje vodeća poslovna škola u regiji, COTRUGLI Business School . Kvalitetu i prednosti MBA programa COTRUGLI Business School prepoznalo je preko 1300 polaznika iz cijele JI Europe, a broj onih koji su se usavršavali u COTRUGLI-ju danas doseže 11 tisuća.

 

Stipendije MBA


Uvjeti za prijavu

Ukoliko ste ambiciozan profesionalac s minimalno tri godine radnog iskustva i tražite način da u kraćem periodu dopunite i zaokružite svoje poznavanje poslovanja u dinamičnom i mladom okruženju, za Vas je MBA program. S druge strane, ako ste osoba s najmanje pet godina iskustva na pozicijama srednjeg i top managementa i Vaš je cilj uz znanje i razmjena najboljih praksi s kolegama iz različitih industrija, kao i produbljivanje strateških i liderskih kompetencija, Vama je prilagođeniji Executive MBA program. Za svaki od programa je predviđeno šest stipendija, jedna puna i pet stipendija u iznosu od 50 posto ukupne školarine. Poveznice između oba programa su međunarodna akreditacija, stručni predavači koji dolaze iz čitavog svijeta i prilike za networking s vrhunskim polaznicima iz različitih poslovnih područja.

Benefiti MBA programa

Osim međunarodno konkurentne diplome, vrijednog networkinga i primjenjivog znanja koje će Vam omogućiti da poslovne izazove rješavate uspješnije, a da svoje ljude vodite strastvenije, MBA program će Vas potaknuti i da pokrenete vlastitu poslovnu ideju. Koristi MBA programa se mogu brojčano izraziti. Naime, istraživanje portala Mojaplaća.hr govori da osobe sa završenim MBA programom ostvaruju 36 posto više prihode u odnosu na osobe sa završenim dodiplomskim studijem. S druge strane, interne statistike COTRUGLI Business School pokazuju da čak 33 posto polaznika mijenja posao još za vrijeme trajanja programa.

"I dalje ćemo ostati predani zadržavanju vodeće pozicije i kvalitete koja će našim budućim polaznicima omogućiti željeni povrat na vremensko i novčano ulaganje koje MBA zahtijeva, a dosadašnjima pružiti dodatne prilike za rast i razvoj", rekla je Lana Dojčinović, izvršna direktorica škole.

Više pročitajte na: Poslovni.hr