Re-Forma d.o.o. - Centar za poduzetnike

Reforma dolazi od latinske riječi i označava promjenu, a promjena je upravo ono što Vam treba ako želite ostvariti i postići uspjeh na svim životnim područjima. U svima Vama leži neograničeni potencijal kojeg samo trebate probuditi i aktivirati. Ako ste spremni krenuti na to putovanje, došli ste na pravo mjesto.

Da biste počeli ne morate biti uspješni, ali morate početi da biste postali uspješni!

NAŠA VIZIJA

Naša vizija je osloboditi neograničeni potencijal u ljudima kako bi ostvarili svoje najluđe snove.

Želimo postati najveći Centar za poduzetnike po kvaliteti i usluzi za poslovno savjetovanje u cijeloj regiji jugoistočne Europe u kojem naši klijenti mogu dobiti sve što im treba za uspješno poslovanje na jednom mjestu

Svakodnevno ulažemo u svoje znanje i edukaciju pohađajući brojne seminare u zemlji i inozemstvu kako bismo pratili sve novosti u svijetu poduzetništva te svoje znanje i iskustvo prenosimo dalje našim klijentima.

Da smo na dobrom putu pokazuju nam naši brojni klijenti koji nas angažiraju da im pomognemo ostvariti sve što žele.

NAŠA MISIJA
Naša misija jest da pomažemo postojećim i novim poduzetnicima da ostvare svoje želje i ciljeve, povećaju svoj prihod te postanu uspješni, sretni i zadovoljni sobom i svojim poslom.

To postižemo pružajući iznimnu uslugu, pristupačni smo, fleksibilni i uvijek dajemo više od očekivanog. Cilj nam je osigurati našim klijentima visok nivo educiranosti kroz specijalizirane edukacije i treninge za poboljšanje i unaprijeđenje njihovog poslovanja.

Kroz osobni i poslovni coaching, consulting i treninge nudimo našim klijentima sve potrebne vještine, alate, znanja i sposobnosti neophodne za osobni i poslovni uspjeh.

NAŠE POSLOVNE VRIJEDNOSTI
  • sloboda
  • poštovanje
  • volimo svoj posao
  • uživamo u svim aktivnostima
  • razvijamo dobre odnose s klijentima
  • cijenimo naše poslovne partnere
  • držimo se dogovora i svoje obveze izvršavamo na vrijeme
POLITIKA KVALITETE
Primarni cilj RE-FORMA d.o.o. je ostvarivanje zahtjeva i očekivanja klijenata pri pružanju naših usluga. Kontinuiranim praćenjem zadovoljstva naših klijenata neprekidno poboljšavamo kvalitetu naših usluga oslanjajući se na inovativnost, kreativnost i visoku motiviranost naših djelatnika. Upravo su naši djelatnici i njihova stručnost temelj na kojem zasnivamo naše buduće poslovne uspjehe te smo u tu svrhu osigurali kontinuirano osposobljavanje  kroz sve nivoe u tvrtki.

Pratimo stvarne potrebe kupaca te im pružamo dodatnu edukaciju kako bismo im osigurali i olakšali poslovanje. Svoje poslovne ciljeve postižemo kroz razvoj prodajnih aktivnosti i osvajanje novih tržišta, a trajnim unapređivanjem sustava upravljanja kvalitetom postavljamo RE-FORMU d.o.o. u sam vrh regionalnih tvrtki.

Definirajući budućnost, uprava RE-FORME d.o.o. svojim načinom upravljanja osigurava: poslovanje u skladu sa svih zakonskim zahtjevima,  resurse za provedbu ove politike kvalitete, procjenu usklađenosti sa postavljenim ciljevima, kontinuirano poboljšanje sustava upravljanja kvalitetom.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Re-Forma d.o.o.

Re-Forma d.o.o.
Bogovićeva 1/IV
10000 Zagreb

Mob: 091 44 444 03

E-mail: re-forma@re-forma.eu
Web: www.re-forma.eu

O ustanovi