Pole Dance Fitness

Pole Dance Fitness

Pole Dance Fitness specifičan je način tjelovježbe baziran na i inspiriran S factorom koji je osmislila Sheila Kelly. Od sličnih oblika vježbanja koji isto uključuju rad na šipki, Pole Dance Fitness razlikuje se po tome što se bazira na izrazito individualnom pristupu na način da svaka polaznica otkriva svoj vlastiti način kretanja i plesni izričaj. Iz tog razloga ne podučavamo koreografirani način plesa, niti ples koji prati ritam muzike već učimo naše polaznice da oslobode svoj osobni izraz i prate svoj vlastiti ritam, a muziku (koju same biraju) koriste kao izvor energije i inspiraciju.

Naš glavni cilj je da inspiriramo žene na ostvarivanje svih potencijala. :)

FITNESS

prvi element Pole Dance Fitness programa - vježbe za oblikovanje tijela i izgradnju tonusa mišića, posebno prilagođene ženama. Uravnotežen spoj kardio vježbi, vježbi snage i fleksibilnosti za skladno, lijepo oblikovano žensko tijelo. Mogućnost da poboljšate kvalitetu svog života i ostanete u dobroj kondiciji.

DANCE

drugi element Pole Dance Fitness programa - ples kao sloboda pokreta koji dolaze iz vašeg tijela, oslobađaju se iznutra kao odraz vaše individualnosti. Glazba je sastavni dio života, ali ponekad nam život nameće tako brzi tempo da je zaboravimo slušati. Mi ćemo vas naučiti da ponovno čujete glazbu, da pronađete svoj ritam bez ograničenja kretanja. Naučit ćete slušati sebe i svoje tijelo i osloboditi, po prvi puta prepoznati ili samo probuditi uspavalu senzualnost.

POLE

i treći element Pole Dance Fitness programa - čista zabava. Šipka kao rekvizit za spajanje prva dva elementa programa, vježbe i zabave, u vlastiti izričaj. Izričaj osobnosti i ponovno otkrivene ženstvenosti.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Pole Dance Fitness

Pole Dance Fitness
Avenija Dubrovnik 15
10 000 Zagreb

Mob: 099 / 506 9447, 099/ 592 3992

E-mail: info@poledancefitness.net
Web: www.poledancefitness.net

O ustanovi