Odgovorna misao - OM

Odgovorna misao - OM

Dobrodošli u svijet OM joge!

Ovo je mjesto za ljubitelje joge i sve vas koji to još niste postali, a možda ni ne slutite da je taj put pred vama.

Joga je eliksir života, esenca zadovoljstva i mira, oaza u strci koju živimo. Upoznajte ovu drevnu vještinu uz naše učitelje, dozvolite joj da vam se uvuče pod kožu i obori vas s nogu (ponekad i doslovno :-)

Treninzi OM joge temeljeni su na dinamičnim stilovima joge - power i vinyasa flow - koji će vas iznenaditi i tjelesno i umno, opskrbiti vas kreativnom energijom i donijeti vam neopisivo zadovoljstvo vlastitim tijelom! Znamo da zvuči predobro da bi bilo istinito, a mi vas izazivamo: dođite na jedan trening OM joge i dokažite nam suprotno!

OM jogu ćete vježbati jer želite obožavati svoje tijelo, jer se želite osjećati sjajno u svojoj koži, ali i u svojem umu.

Želite li postići nevjerojatnu fleksibilnost i snagu, imati izvrstan fokus i jako mnogo energije, te napokon shvatiti što znači ta fraza o kojoj svi pričaju - "Integracija uma i tijela" - pridružite nam se!

Tko smo?

OM joga je projekt dviju učiteljica joge, koje su odlučile svoja znanja, vještine, iskustva i ljubav prema jogi i svim njezinim aspektima staviti na raspolaganje svijetu.

Treninzi OM joge su temeljeni na dinamičnim stilovima joge - power i vinyasa jogi - što znači da ćete s nama uživati u aktivnim satovima, koji će povećati fleksibilnost i snagu vašeg tijela, istovremeno vam dajući fokus i mnogo energije.

OM joga je projekt udruge "Odgovorna misao - OM".

Udruga OM ima za cilj promicati kulturu zdravog življenja, organizaciju tečajeva, predavanja i seminara o jogi, zdravoj prehrani, meditaciji, astrologiji i drugim alternativnim metodama u svrhu poboljšanja kvalitete života. OM se bavi promicanjem ideja, razmišljanja i iskustava pojedinaca i grupa koje šire kulturu pozitivnih namjera, daje podršku realizaciji i promociji ideja i projekata koji imaju potencijal uvođenja pozitivnih promjena u društvu.

OM okuplja entuzijaste i vizionare, promovira toleranciju i nenasilje, promiče ideje očuvanja prirode i okoliša. OM podrazumijeva uvažavanje raznolikosti i osobnosti, suradnju, ravnopravnost, osobnu moć i odgovornost, pozitivno mijenjanje društva, društvenu korisnost, trajno učenje, samoorganiziranje, ljubav prema svim bićima i prirodi u cjelini.

Želite li nam poslati nešto poštom, sjedište udruge OM je u Zagrebu, na adresi Sisačka cesta, 2. odvojak 64.

Predsjednica udruge je Sanja Radović.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Odgovorna misao - OM

Odgovorna misao - OM
Zorkovačka 6
10 000 Zagreb

Mob: 091 928 70 79

E-mail: info@om.com.hr
Web: om.com.hr

O ustanovi