Kontakt podaci

NSI Croatia

NSI Croatia
Cvijete Zuzorić 3
10000 Zagreb

Tel: 01 / 7774-746
Mob: 098 / 212-115
Fax: 01 / 6130-621

E-mail: dimitto@dimitto.hr
Web: www.edukacija.eu

O ustanovi

Gel + Acryl tehnika

Tečaj je osmišljen kako bi razvili nove vještine i znanja, te naučili novo dinamično i kreativno zanimanje koje možete koristiti za rad kod kuće kao nadopunu posla i osobne potrebe, te kao profesionalac u...

Mjesto: Zagrebdetaljnije

Acryl tehnika

Tečaj je osmišljen kako bi razvili nove vještine i znanja, te naučili novo dinamično i kreativno zanimanje koje možete koristiti za rad kod kuće kao nadopunu posla i osobne potrebe,te kao profesionalac u...

Mjesto: Zagrebdetaljnije

Anticelulitna masaža

Tečaj je osmišljen kako bi razvili nove vještine kao dopuna ili baza njege tijela u kozmetičkom poslu. Za one koji već znaju druge tehnike ili žele ići korak po korak u kozmetici.

Mjesto: Zagrebdetaljnije

Basic Acryl tehnika

Tečaj je osmišljen kako bi razvili nove vještine kao bazu ugradnje noktiju isključivo za osobne potrebe i rad kod kuće.Odobrava se iznimno polaznicima koje ne zanima profesionalan rad.

Trajanje: 2 danaMjesto: Zagrebdetaljnije

Basic UV Gel tehnika

Tečaj je osmišljen kako bi razvili nove vještine kao bazu ugradnje noktiju isključivo za osobne potrebe i rad kod kuće. Odobrava se iznimno polaznicima koje ne zanima profesionalan rad.

Trajanje: 2 danaMjesto: Zagrebdetaljnije

Depilacija voskom

Tečaj je osmišljen kako bi razvili nove vještine kao dopuna postojećeg posla ili kao baza za korak po korak do potpunog znanja kozmetike.

Trajanje: 1 danMjesto: Zagrebdetaljnije

Klasična pedikura

Tečaj je osmišljen kako bi razvili nove vještine kao zanimanje ili dopunu posla bez obrade bolesti nogu i stopala. Također je dobra baza za kasniji tečaj medicinske pedikure.

Trajanje: 1 danMjesto: Zagrebdetaljnije

Kozmetički tečaj njege tijela

Tečaj je osmišljen kako bi razvili nove vještine kao dopuna ili baza njege tijela u kozmetičkom poslu. Za one koji već znaju druge tehnike, kao što je njega lica ili žele napredovati korak po korak u...

Trajanje: 3 danadetaljnije

Manikura

Tečaj je osmišljen kako bi razvili nove vještine kao dopuna ili baza njege ruku i prirodnog nokta.

Trajanje: 1 danMjesto: Zagrebdetaljnije

Medicinska masaža

Tečaj je osmišljen kako bi razvili nove vještine kao dopuna ili baza njege tijela u kozmetičkom poslu.Za one koji već znaju druge tehnike ili žele ići korak po korak u kozmetici.

Trajanje: 5 danaMjesto: Zagrebdetaljnije