Naklada Ljevak - Izdavaštvo, veleprodaja, maloprodaja

Naklada Ljevak

U novome tisućljeću Naklada LJEVAK ostaje vjerna interesima nacionalne kulture i nastavlja sa svojim već renomiranim bibliotekama: Filozofska biblioteka, Povijest umjetnosti, Medicinska biblioteka, Vrhovi svjetske književnosti, Religija i mistika, ... ali uvodi i nove: SMS (biblioteka za mlade), Razotkrivanja (biblioteka u kojoj objavljujemo monografske i književno-povijesne studije uglednih hrvatskih književnika i znanstvenika:
Matanović, Sablić-Tomić, Fabrio, Tatarin, Šicel, Biblioteka Rukoljub (biblioteka za suvremenu hrvatsku književnost), Strani pisci (biblioteka koja donosi prijevode najnovijih svjetskih uspješnica) i mnoge druge.

Naklada LJEVAK, također se potvrđuje i u izdavanju udžbenika za osnovnu i srednju školu vodeći se najsuvremenijim stručno-metodičkim promišljanjima te koristeći sve obike u modernoj i likovno-grafičkoj izvedbi.
Vrsni stručnjaci, recenzenti, metodičari i praktičari ocijenili su naše udžbenike iznimno vrijednima, a potvrda kvalitete stigla je i od nastavnika koji su se, u velikome broju, odlučili za naša izdanja.

U budućnosti Naklada LJEVAK će se i dalje približavati hrvatskim čitateljima, otvaranjem
novih knjižara, istupima u medijima, praćenjem svjetskih i hrvatskih trendova, objavljivanjem zanimljivih i “vrućih” naslova.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Naklada Ljevak

Naklada Ljevak
Palmotićeva 30/1
10 000 Zagreb

Tel: 01/480-4000
Fax: 01/480-4001

E-mail: naklada-ljevak@naklada-ljevak.hr
Web: www.naklada-ljevak.hr

O ustanovi