Memoria d.o.o. - Škola stranih jezika

Memoria d.o.o.

Škola stranih jezika Memoria organizirana je po uzoru na slične u zapadnoj Europi. Sjedište škole nalazi se u Đakovu u Ulici bana Josipa Jelačića 35. Osim u Đakovu, u proteklih sedam godine škola Memoria organizirala je tečajeve i u Orahovici, Belišću i Osijeku. Svi profesori imaju akademski naslov i primjereno iskustvo u pouci stranih jezika koje permanentno nadograđuju.

Škola stranih jezika Memoria podučava polaznike osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta te odrasle polaznike: ENGLESKI, NJEMAČKI, TALIJANSKI, FRANCUSKI I ŠPANJOLSKI JEZIK.

Osim tečajeva općih jezika, nudimo i tečajeve specifičnih sadržaja sa usmjerenjem na određenu struku, kao npr. poslovni jezik, financije i slično.

Takva vrsta tečajeva namijenjena je tvrtkama i institucijama različitih djelatnosti. U dosadašnjem radu naše tečajeve je prošao zavidan broj djelatnika tvrtki s područja Slavonije.

Nakon završetka tečaja svaki polaznik ima mogućnost dobivanja Europske jezične mape koja se temelji na zajedničkom Europskom referentnom okviru za jezike: učenje, poučavanje, vrednovanje.

Dijelovi mape su:

  • Jezična putovnica
  • Jezična biografija
  • Dosje

Pošalji upit

Kontakt podaci

Memoria d.o.o.

Memoria d.o.o.
B. J. Jelačića 35
31400 Đakovo

Tel: 031/822-311
Fax: 031/822-311

E-mail: info@memoria.hr
Web: www.memoria.hr

O ustanovi