Logos moda j.d.o.o.

 

LOGOS MODA j.d.o.o. je nova tvrtka za edukaciju i poduku u Zagrebu. Mi smo mlad i kreativan tim sa dugogodišnjim iskustvom u području mode i dizajna sa vrlo iskusnim predavačima. Misija škole je educirati odrasle osobe u području make-upa, mode , odnosa s javnošću i odnosa s javnošću u svijetu mode. Obzirom da su to vrlo tražena zanimanja u današnjem svijetu te da je vrlo velika potražnja za kadrovima ovog tipa želimo pridonijeti pozitivnom okruženju i razvoju mladih pojedinaca.

 

Biti šminker je vrlo u primjenjivo u svim granama modne industrije krenuvši od make-up studia, šminke na filmu , za TV, kazalište ili modne revije.

 

Isto tako, sve veći broj kozmetičkih salona i beauty centara u svojoj ponudi ističe i usluge make-upa.

 

Modni stilist je osoba koja će znati prepoznati kvalitetne materijale te kvalitetno izraditi skicu za dizajn određenog odjevnog predmeta. U školi LOGOS MODA  ćete naučiti osim stilističkog crtanja i sve o stylingu te tekstilnim materijalima. Posebnost ovog programa je i posjet tvornici ili ateljeu.

 

PR stručnjak je osoba koja komunicira sa javnostima ( poslovna ili osobna sfera) te na taj način upravlja pozitivnom komunikacijom. Biti dobar PR je stvar upoznavanja sa svim segmentima komunikacije od osobnog do poslovnog nivoa te sposobnost rješavanja kriznih situacija , sposobnost upravljanja komunikacijom , objavama za medije, sposobnost organiziranja konferencija i upravljanja objavama.

 

Modni PR je osoba koja kao PR stručnjak upravlja organizacijom modnog eventa, komuniciranjem medijskih kuća, medijskim objavama, rješavanjem eventualnih kriza, upravlja odnosima s javnošću u svijetu mode i glamoura.

 

Pošalji upit

Kontakt podaci

Logos moda j.d.o.o.

Logos moda j.d.o.o.
Mrazovićeva 12
10000 Zagreb

Tel: 0 1561 2870
Mob: 099 324 6682

E-mail: silvija003@net.hr

O ustanovi