Klising d.o.o.

Klising d.o.o.

Tečajevi oslobađanja straha od letenja u inozemstvu su prisutni već nekoliko desetljeća. Svi tečajevi bazirani su na sličnim metodama i načinima, stoga smo i mi usvojili tu već uvriježenu i univerzalno prihvaćenu praksu. Kao što ste mogli i pročitati, naša misija je pružiti profesionalnu edukaciju ljudima koji osjećaju strah od letenja zrakoplovom te im time pomoći vratiti kontrolu i slobodu nad svojim osjećajima.

Svjesni današnjih mogućnosti putovanja, apsolutne povezanosti cijelog svijeta, te ogromnog povećanja broja putnika u zrakoplovnom prometu, odlučili smo pomoći najugroženijoj skupini - onima koji ne mogu koristiti i uživati u prednostima i mogućnostima modernog zrakoplovstva koje je u današnje vrijeme neusporedivo napredovalo u posljednjih 30 godina.

Realno, svako tijelo koje se nalazi u zraku nalazi se u neprirodnom položaju te, iz tog razloga, određeni strah pri letu je normalna pojava. Ipak, moramo biti svjesni da su mnogi strahovi neutemeljeni te su produkt nepoznavanja situacije i stvaranje iskrivljene slike zbog manjka informacija.

Za uspjeh oslobađanja straha od letenja potrebna nam je vaša suradnja i stvarna želja da ostavite taj strah daleko iza sebe, a mi ćemo vam pokazati kako ćemo to napraviti, dati vam samopouzdanje, ukloniti sve mitove i odgovoriti na sva pitanja.

Za kraj, stotinama tisuća ljudi tečaj oslobađanja straha od letenja je pomogao i ako stvarno želite, ne postoji niti jedan razlog zašto ne bi pomogao i vama.

Lijep pozdrav,

Direktor projekta Straha od letenja
Marko Emer

Pošalji upit

Kontakt podaci

Klising d.o.o.

Klising d.o.o.
Cankareva 13
10000 Zagreb

Tel: 01 3777 535

E-mail: info@strahodletenja.com
Web: www.strahodletenja.com

O ustanovi