ITO Individuum-Team-Organisation d.o.o.

ITO je međunarodna tvrtka koja se bavi procjenom, selekcijom i razvojem pojedinaca, timova i organizacija. ITO teži razumjeti potrebe ljudi, njihovu motivaciju i ono što ih pokreće, njihove strasti i talente. ITO klijenti su ugledne internacionalne i lokalne kompanije, aktivne u svim segmentima  poslovanja.
 
ANALIZA LJUDSKIH POTENCIJALA
U ITO fokusu su ljudski potencijali – naprednim alatima moguće je prepoznati potencijale i razvijati ih dalje kroz individualno prilagođene razvojne programe uz praćenja njihovog utjecaja na kompaniju, a istovremeno nudeći njima najpogodnije područje za rad.
ITO primjenjuje alate koji omogućavaju utvrđivanje osobina, vještina i razvojnih kapaciteta na temelju kojih nastaje strukturiran profil zaposlenika, tima ili organizacije u cijelosti. Proces se temelji na kompetencijskoj matrici u skladu s potrebama klijenta. 

CENTRI ZA PROCJENU
Na osnovu modela kompetencija tvrtke koji se koriste kao kriterij, Centri za procjenu određuju najadekvatnije kandidate za tražene pozicije.
 
PROCJENA MANAGEMENTA
ITO Procjena managementa osigurava jasne pokazatelje koji upućuju na to u kojoj mjeri rukovoditelji ispunjavaju kvalifikacije potrebne za provođenje strategija i implementaciju vrijednosti tvrtke, te na koji se način trebaju dalje razvijati.
 
360˚ FEEDBACK 
360˚ Feedback koji se po potrebi nadopunjuje i nekim od drugih načina promatranja i praćenja - osigurava prepoznavanje i vrednovanje, kao i praćenje razvoja ključnih značajki kulture managementa u određenim dijelovima organizacije, kao i tvrtke u cijelosti.
 
ONLINE TESTOVI
Velik broj različitih online testova za različita područja primjene omogućava odabir najboljeg alata koji odgovara specifičnim zahtjevima organizacije.
•Testovi osobnosti za analizu potencijala
•Testovi za odabira pri zapošljavanju
•Testovi motivacije
•Prevencija „izgaranja“ i testovi stresa

UČENJE I RAZVOJ
Učenje stvara konkurentsku prednost: ITO razvojni programi  mjerljivo podržavaju ostvarenje poslovnih ciljeva organizacije u svrhu osiguranja održive i mjerljive efektivnosti.
 
INDIVIDUALNI RAZVOJNI PROGRAMI
Individualni razvojni programi osmišljavaju se na osnovu cjelovite, temeljne procjene  individualnih potreba sudionika i podržavaju kako njihov osobni razvoj tako i implementaciju poslovne strategije.

RAZVOJ UTEMELJEN NA KOMPETENCIJAMA
Model kompetencija odražava  identitet i vrijednosti tvrtke te predstavlja  okvir za primjenu  svih razvojnih mjera. ITO razvija trening programe koji su utemeljeni na modelu kompetencija organizacije i podržavaju razvoj specifičnih ciljnih skupina. Ukoliko organizacija nema takav model, ITO ga može osigurati ili pomoći u njegovom razvoju.
 
TRENING UTEMELJEN NA KLJUČNIM INDIKATORIMA USPJEHA
ITO kreira treninge  koji adresiraju specifične ključne indikatore uspjeha u organizaciji. Za HR odjele ovakav je pristup najbolji način za povezivanje učenja i razvojnih aktivnosti sa poslovnim uspjehom.
 
COACHING
ITO nudi cjeloviti holistički pristup, koji omogućava rad na poslovnim i osobnim izazovima klijenta. Ovaj pristup upotpunjen ITO iskustvom u dijagnostici, pokazao se izrazito učinkovitim u postizanju mjerljivih rezultata već nakon svega nekoliko coaching razgovora.

Zašto ITO?
Procjena i razvoj potencijala je ključna usluga naše kompanije. Više od 120 kompanija u 17 zemalja je koristilo i koristi naše usluge. Mnoge od njih su naši dugogodišnji klijenti kojima smo partneri u razvoju njihovih najvrjednijih resursa.
Zahvaljujući stalnom prisustvu u zemljama centralne i istočne Europe, ITO je u mogućnosti ponuditi u Hrvatskoj internacionalni tim sa obiljem iskustva u poslovima procjene i razvojne dijagnostike, te razvoja zaposlenih i organizacije na lokalnom i engleskom jeziku. Po potrebi dostupni su i konzultanti sa znanjem drugih jezika.
Za sve aktualnosti u našoj ponudi molimo vas pogledajte našu web   stranicu ili nam se obratite na naše kontakte.

Pošalji upit

Kontakt podaci

ITO Individuum-Team-Organisation d.o.o.

ITO Individuum-Team-Organisation d.o.o.

Tel: +385 1 5530 021

E-mail: office@ito.hr
Web: www.ito.co.at/hr

O ustanovi