Institut za menadžment

Institut za menadžment mjesto je za sve koji žele unaprijediti svoje poslovne vještine i steći nova znanja.  

U sklopu Katedre za Obrazovne programe polaznicima je na raspolaganju širok raspon edukacija s ciljem stjecanja novih vještina i znanja te s pravom upisa novostečenog zvanja u radnu knjižicu.

U sklopu Katedre za strane jezike polaznicima je omogućeno usavršavanje jezičnih vještina na općim ili poslovnim tečajevima stranih jezika kroz grupnu ili individualnu nastavu.

Vizija

Naš je cilj izgraditi bolje menadžere i lidere za naše društvo.

Misija

Naša je misija pružiti našim klijentima partnerski odnos kroz istraživanje, praksu, razvoj, obrazovanje, razmjenu znanja i iskustava uz razvijanje i promicanje najviših etičkih standarda. To činimo kroz niz usluga u poslovanju, te organizacijom seminara, treninga i istraživanja, uz potporu naših partnera. 

U poslovnom se svijetu stalno nastoji poboljšati kvaliteta i produktivnost. Naš je fokus na istraživanju vodećih trendova na području menadžmenta. Naši  su predavači stručnjaci s bogatim iskustvom iz prakse koji polaznicima nude praktična i primjenjiva znanja.

Naši su seminari, treninzi i obrazovni programi  interaktivne prirode, orijentirani na praktični rad uz primjere iz domaće i inozemne poslovne prakse.

Klijentima pružamo partnerstvo i vrhunsku kvalitetu kroz:
  • fleksibilnost
  • kreativnost
  • suradnju s potvrđenim stručnjacima s dugogodišnjom praksom
  • fokus na praksu i primjenjivost

Pošalji upit

Kontakt podaci

Institut za menadžment

Institut za menadžment
Draškovićeva 55
10 000 Zagreb

Tel: 01/7899-700
Fax: 01/7899-701

E-mail: info@izm.hr
Web: www.izm.hr

O ustanovi