Informatička sinteza d.o.o.

Informatička sinteza d.o.o. je tvrtka koja se bavi edukacijom, grafičkim i web dizajnom i IT savjetovanjem. Sve naše usluge resi individualan pristup, fleksibilnost i najpovoljniji odnos uloženoga i dobivenoga. Naši profesionalni zaposlenici, pobrinut će se da dobijete točno onakvu uslugu kakvu ste ugovorili. Budući da u portfelju imamo nekoliko djelatnosti, posebno ćemo napisati nekoliko riječi o svakoj od njih.

Edukacija
U našoj tvrtci edukacija i stalno usavršavanje igraju ključnu ulogu. Bogato znanje i iskustvo prenosimo dalje u dva tipa tečajeva: individualni informatički tečajevi i pripreme za polaganje ispita državne mature. U suradnji s mladim timom profesora organiziramo pripreme za polaganje ispita državne mature. Pripreme se održavaju u malim grupama, poštujući individualne razine znanja svakog polaznika. Cijena je vrlo povoljna.
Specijalizirali smo se za individualne informatičke tečajeve jer smo uvidjeli da je mnogim ljudima teško pratiti tečajeve u nehomogenim grupama, zbog toga što svaki polaznik ima različitu razinu znanja. Budući da našim polaznicima želimo pružiti točno ona znanja koja su im potrebna u svakodnevnom radu, za svakog polaznika izrađujemo njegov osobni nastavni plan. Time polaznici dobiju najviše za uloženi novac.

Grafički i web dizajn
Dizajnu poklanjamo veliku pažnju u što se možete uvjeriti pregledavajući naše internetske stranice: www.sinteza.info
No, za razliku od mnogih drugih grafičkih i web studija posebnu pažnju poklanjamo i jezičnoj strukturi tekstova koje objavljujemo. Ravnamo se premisom da je jednako važan i sadržaj i vizualni dojam.

IT savjetovanje
Iako smo mlada tvrtka, preko 20 godina se bavimo računalima i njihovima raznim primjenama jednako profesionalno kao i iz osobnog gušta. Kroz to vrijeme prikupili smo mnogo znanja o računalnom sklopovlju i programima, koje rado prenosimo svojim klijentima. Mudrim savjetovanjem može se uštedjeti mnogo novca - i do nekoliko tisuća kuna po računalu!

Pošalji upit

Kontakt podaci

Informatička sinteza d.o.o.

Informatička sinteza d.o.o.
Trg E. Kvaternika 6
43 000 Bjelovar

Mob: 091 216 5433
Fax: 043 221 588

E-mail: info@sinteza.info
Web: www.sinteza.info

O ustanovi