HalPet d.o.o. - HalPet CENTAR POSLOVNE EDUKACIJE

HalPet je vodeći centar poslovne edukacije u Hrvatskoj. Osnovan je 1997. godine u Zagrebu, a svoje programe održava na području cijele Hrvatske i šire regije.

Prepoznatljiv pristup, stručnost i kvalitetan način rada osigurali su nam uspješnu suradnju s više od 400 poslovnih subjekata i više od 33 000 polaznika edukacijskih programa. Naši klijenti su velike, srednje i male kompanije, a mnoge se od njih postojećim uslugama koriste od samog osnivanja.

Kontinuiranim praćenjem postojećih i stvaranjem novih trendova u području poslovne edukacije i osobnog razvoja HalPet je prepoznat kao vodeći brend.

Našem uspjehu uvelike doprinosi činjenica da se u prijenosu znanja koristimo vlastitom LPC® metodom za ubrzano učenje i konceptima Teaching Intelligence (TQ®) i Managerial Intelligence (MQ®). Takav kreativan, dinamičan, visoko profesionalan i metodički usavršen pristup omogućava prilagođavanje sadržaja i načina izvedbe specifičnim potrebama klijenata i postizanje izvrsnih rezultata.

LPC ® metoda
LPC® metoda nastala je 2001. godine kao rezultat dugogodišnjeg rada HalPetovih stručnjaka u edukaciji odraslih.

LPC®metoda sastoji se od triju ključnih koraka u podučavanju:

Korak 1:Learn - upoznavanje s novim sadržajem
Korak 2:Practice - uvježbavanje
Korak 3:Communicate - provjera i primjena usvojenog

Konačan rezultat je zadovoljstvo postignutim i stečeno samopouzdanje i sigurnost koji su potrebni za uspješnu primjenu u stvarnoj praksi.

HalPetovi klijenti su poslovni ljudi koji traže i očekuju trenutno vidljive i primjenjive rezultate učenja u stvarnom poslovnom i privatnom okruženju. HalPet je razvio metodu koja najbolje odgovara njihovim potrebama. LPC® metoda ne samo da u kratkom roku postiže zadani cilj, nego istovremeno uvažava sve principe suvremenog podučavanja odraslih. To podrazumijeva ubrzano učenje i uvažava različite stilove usvajanja znanja.

LPC®metoda stvara idealno ozračje za učenje koje motivira, podržava i pruža osjećaj sigurnosti, zadovoljstva učenja i postignuća.

Naša vizija
Mi smo pouzdan partner u pružanju edukacijskih usluga i rješenja korisnicima u području poslovnog i osobnog razvoja na lokalnom i globalnom tržištu.

Naša misija
Našim korisnicima pružamo inovativne i isplative edukacijske usluge i rješenja spajajući relevantna znanja, suvremene tehnologije i učinkovite metode.

Zašto odabrati HalPet?

  • 20 godina iskustva u poslovnoj edukaciji
  • više od 33 000 polaznika
  • internacionalni tim od >30 stručnjaka (konzultanata, coacheva, facilitatora, trenera, profesora...)
  • visoko zadovoljstvo korisnika i klijenata rezultatima HalPetovih programa

Pošalji upit

Kontakt podaci

HalPet d.o.o.

HalPet d.o.o.
Iločka 1
10000 Zagreb

Tel: 01/3095-222
Fax: 01/3095-329

E-mail: halpet@halpet.hr
Web: www.halpet.hr

O ustanovi