Fashion team

Modna agencija" FASHION TEAM" osnovana je 1990 godine. U početku se bazirala na radu sa djecom i odraslim modelima do 25 godina . Tijekom ovih godina iz naše modne škole smo otkrivali i plasirali na tržiše zanimljiva modna lica. Aktivno smo sudjelovali na svim modnim događanjima te imali nekoliko titula: Prva princeza Hrvatske 1999- Maja Furlić, Miss Universe Hrvatske 2005- Jelena Glišić, te Miss Tourism of the World-2 mjesto za najljepšu večernju haljinu Irena Kolundžija.

Od 2006 godine se odlučujemo isključivo za rad sa djecom i hostesama. Okupili smo tim mladih inovativnih ljudi, te krenuli u avanturu sa djecom. Iza nas su odrađene brojne dječje modne revije, modna snimanja, modne kampanje. Naši mali modeli svoj „ posao" odrađuju profesionalno i sa puno ljubavi.

Tim ljudi koji radi sa djecom su stručne osobe u svome poslu, pa tako i u radu sa djecom. Uigrana ekipa modnog fotografa, stilista, vizažista stvara dječju modnu bajku u kojoj glavne uloge ipak pripadaju našim malim modelima. Ukoliko imate želju svoj brend, naravno dječji, promovirati kroz zanimljive revije i modna snimanja, „ FASHION TEAM „Vas čeka. Na našim stranicama ćete vidjeti što smo sve postigli i tko nam je sve ukazao povjerenje...

Riječ direktorice Marine Budanko:
Želja nam je da naša agencija funkcionira kao jedna velika obitelj, tako doživljavamo i našu djecu i njihove roditelje, svako dijete nam je izuzetno bitno, a i zaštičeno u svakom pogledu! 

Pošalji upit

Kontakt podaci

Fashion team

Fashion team
Ogrizovićeva 22
10 000 Zagreb

Tel: 01/3821-047
Mob: 098/681-331
Fax: 01/3820-685

E-mail: modna.agencija@fashion-team.hr
Web: www.adinasi.net/fashion/

O ustanovi