DeutschAkademie

Berlin, kao glavni grad Njemačke, sa oko 4 miliona stanovnika, žarište je kulture. Ljudi iz cijelog svijeta dolaze u Berlin i uživaju u multi-kulturalnoj atmosferi ove svjetske metropole.

Vaš se tečaj njemačkog jezika odvija u središtu Berlina. Jednostavno i brzo nas mozete naći, možete učiti njemački bez gubljenja dragocjenog vremena.

Nakon Vašeg tečaja njemačkog jezika mozete otkrivati Berlin, glavni grad Brandenburga.

Podučavat će Vas kvalificirani učitelji njemačkog jezika, koji su zainteresirani za Vas brzi uspjeh učenja, te se za njega angažiraju. Naši učitelji njemačkog jezika odlikuju se akademskom izobrazbom, iskustvom u podučavanju i veseljem za podučavanje.

Tečaj njemačkog jezika na DeutschAkademie Berlin ima praktično vrijeme tečaja: učite njemački od 9-12 sati, 12-15 sati, 15-18 sati ili 18-21 sata!

Brzo se prijavite na Vas tečaj njemačkog jezika i osigurajte si Vaše mjesto na tečaju u Vaše željeno vrijeme!

12 stupnjeva tečaja omogućuje bolje i individualno uvrštavanje u tečaj njemačkog jezika u Berlinu.

Nakon tečaja njemačkog jezika u Berlinu, uživajte u ugodnim kavanama, velikim robnim kućama i malim buticima u središtu glavnoga grada.

Očekuje je Vas uzbudljiva šetnja duž berlinskog zida ili ugodna kupovina. Tako učite njemački i svakodnevnicu Berlina i nakon tečaja njemačkog jezika.

Pošalji upit

Kontakt podaci

DeutschAkademie

DeutschAkademie
Tauentzienstr. 16
10789 Berlin (Njemačka)

Tel: +49/30/26073670
Fax: +49/30/26073650

E-mail: berlin@deutschakademie.de
Web: www.deutschakademie.de/berlin-kroatisch/index.htm

O ustanovi