Centar za poduku FEB

Maturanti, koliko god bila teška, vaša odluka o izboru studija tek je prvi korak ka budućem profesionalnom životu, a time i budućnosti općenito. Na putu prema ostvarenju zadanog cilja treba uspješno savladati ozbiljnu i važnu stepenicu - razredbeni ispit. Ovisno o studiju, broj kandidata koji pristupaju razredbenom postupku u pravilu je tri do šest puta veći od broja koji će se doista i moći upisati. Pritom vrednovanje uspjeha iz srednje škole donosi najviše 20 do 40 % bodova (ovisno o odluci pojedinog fakulteta). Zbog toga se iz godine u godinu pooštravaju kriteriji upisa i smanjuje broj raspoloživih mjesta za brucoše redovnog studija o trošku države na svim hrvatskim visokim učilištima.
Taj težak zadatak postat će mnogo jednostavniji ako si odlučite pomoći profesionalnom podukom, pod uvjetom da je kvalitetna, ozbiljna i sustavna, kakvu pruža Centar za poduku "FEB".

Centar za poduku "FEB" osnovan je prije trinaest godina, 1995. godine, kad smo, nakon dugogodišnjeg iskustva stečenog na poslovima poduke, odlučili pokrenuti vlastite pripreme.

Prijamni ispiti na većini fakulteta izrazito su eliminacijski, prepuni zamki na koje učenik, ma kako odličan bio, pri samostalnom pripremanju vjerojatno uopće neće obratiti pažnju.

Iskustvo je pokazalo da se najbolji rezultati postižu trojakim sustavom pripremnih tečajeva:
zimsko-uskrsnim (tijekom zimskih i proljetnih školskih praznika, kada su učenici rasterećeni od redovnih školskih obaveza), kontinuiranim (subotama tijekom 2. polugodišta, koji nude polaganije usvajanje gradiva, a ujedno su i priprema za maturu) i intenzivnim ljetnim (neposredno prije prijamnih ispita, koji se temelje na koncentriranom svakodnevnom usvajanju gradiva, uz visoko predznanje zbog netom položene mature).

U nastojanju da svojim polaznicima olakšamo praćenje priprema i samostalan rad kod kuće, za svaki fakultet predviđena su skripta, koja su uključena u cijenu tečaja.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Centar za poduku FEB

Centar za poduku FEB
Gorenci 32
10000 Zagreb

Tel: 01 3737 375
Fax: 01 3737 377

E-mail: damir.mustovic@zg.t-com.hr
Web: www.feb.hr

O ustanovi