Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce

Centar za edukaciju i savjetovanje ˝Sunce˝ je udruga osnovana 2004. godine od stručnjaka koji su do tada provodili i osmislili više psihosocijalnih, edukativnih i drugih programa u različitim organizacijama i ustanovama. Nakon toga ˝Sunce˝ se iznimno brzo širilo, kako visoko uspješnim djelovanjem tako i brojem članova.

Ciljevi udruge su organiziranje i provođenje obrazovnog i, odgojnog, psihosocijalnog i savjetodavnog te humanitarnog rada sa svrhom poticanja ljudskih vrijednosti i razvoja pojedinaca, obitelji, grupa i zajednica. Tijekom jedne kalendarske godine u našem radu u prosjeku sudjeluje preko 500 osoba. Ako tome pridodamo povremene sudionike i korisnike broj se povećava na 10000. Najveći broj programa se provodi u Gradu Zagrebu.

Ponosni smo na poticanje i javno promoviranje dobrovoljnog rada i osobnog doprinosa, a vise od 50% sadržaja provodi se volonterski.

Korisnici programa ˝Sunca˝ su: djeca, mladi, roditelji i cijele obitelji, lokalna zajednica, odrasli pojedinci i parovi koji se uključuju u savjetovanja, seminare i stručna usavršavanja, različite osobe usmjerene na osobni i profesionalni razvoj, osobe starije životne dobi, ustanove, službe, druge udruge i tvrtke. Građani nam se sve više obraćaju sami i iskazuju veliko zadovoljstvo uslugama.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce

Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce
Albaharijeva 2
10000 Zagreb

Tel: 01 3837 873
Fax: 01 3837 908

E-mail: grupno-vodjenje@ti-si-sunce.hr
Web: www.ti-si-sunce.hr

O ustanovi