Bilingua d.o.o.

Radimo u ovoj struci duže od jednog desetljeća i ponosimo se svojim dobrim glasom o besprijekornoj usluzi. Nećemo Vas iznevjeriti. Naša zadaća je pružiti našim klijentima onu ključnu prednost na globalnom tržištu. Mi nismo samo Vaš poslovni partner. Mi smo član Vašeg tima jer samo Vaš uspjeh je i naš uspjeh.

Pružamo usluge prevođenja na najvišoj razini, ispunjavajući Vaše uvjete i uz cijene koje su Vama prihvatljive. Surađujemo isključivo s najboljim profesionalnim diplomiranim prevoditeljima i tumačima, koji su specijalizirani za pojedina područja (konsekutivno, simultano prevodenje, sudski tumač, stručni prijevod) i izvorni govornici ciljnog jezika.

Isporučujemo prijevode u najkraćem mogućem roku, nakon pomne lekture i korekture (uključeno u cijenu) i u digitalnom formatu kojeg Vi odredite.
Uvijek poštujemo rokove, vrlo smo diskretni i rado ćemo potpisati Izjavu o čuvanju službene tajne.

Iza nas je više od jednog desetljeća iskustva, pa znamo koliko je bitno zadržati realnost, osobito u odnosu na cijene. Da biste Vi bili zadovoljni, uvijek ćemo napraviti korak više od ostalih. Rado ćemo opširno odgovoriti na svaki Vaš upit.

Naše prednosti

Poštivanje rokova, realne cijene, iskustvo struke od 1994., brzina, apsolutna diskrecija, terminološki kontinuitet, individualni pristup, posvećenost klijentu, čuvanje službene tajne, susretljivost i ljubaznost, kvaliteta pod jamstvom i kontrolom, fleksibilnost.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Bilingua d.o.o.

Bilingua d.o.o.
Miroslava Krleže 87
10290 Zaprešić

Tel: 01/400 2805, 098 389 921, 098 417 075
Fax: 01/400 2804

E-mail: info@bilingua.hr
Web: www.bilingua.hr

O ustanovi