Aplo - centar stranih jezika

Iako smo na hrvatskom tržištu među novijim školama za strane jezike, odlučili smo se za taj potez primarno iz razloga što korištenjem naše APLO metode ujedinjujemo jedinstvenu metodu učenja stranih jezika s profesionalnošću i učinkovitosti u poslu.
Naš je pristup učenju jezika vrlo jednostavan pa kao takav pruža veliku fleksibilnost i prilagodljivost današnjim ubrzanim potrebama za svladavanjem jezika.
APLO ujedinjuje govor o jeziku i njeguje kulturu jezične komunikacije kao krajnji stupanj odnosa između dvije osobe, grupe, nacije ili civilizacije.

Kroz povijest jezik je bio most koji je spajao ljude, dovodeći druge ljude bliže nama i omogućujući ljudima da upoznaju jedni druge.
APLO je isto tako jedna neizgovorena komunikacija, ona kojom malo kažemo, ali se uspješno izrazimo. Tako govor jedne nacije nije samo način izražavanja, nego i njezina kultura, tradicija, bogatstvo ljudskih odnosa. Govor jednog naroda ujedno je i njegov govor o ljubavi, mržnji ili o umjetnosti. Govor jednog naroda je i učeni govor profesora i težački govor ribara na obali mora.

Stoga APLO pokušava svojim jezičnim centrom otvoriti vrata svim oblicima govora, od onog školskog gdje ćemo vas naučiti kako se lijepo i točno izražavati, gramatički ispravno i lijepo za čuti, pa sve do neizgovorenog izražavanja. Taj govor naučit će vas što je lijepo u jeziku kojeg učite, naučit će vas osebujnosti jednog jezika i dio njegovog povjesnog duha.

Izvornost naših profesora garantirana je ili njihovim rođenjem u zemljama čiji jezik predaju ili njihovim dužim boravkom u tim zemljama. Mi vjerujemo da ni oni nisu suhoparno naučili samo jezik kako bi se njima lakše služili u život, nego su i učenjem jezika pokupili i malo duha samog jezika.

Engleski jezik uz miris toplog engleskog čaja, francuski jezik sa pogledom na slavoluk pobjede, talijanski sa mirisom rimskog carstva i njemački okružen maglom dvoraca sjeverne Njemačke. Tim pristupom ne otvaramo se samo prema našim učenicima, nego i otvaramo vrata svijetu, koji je u APLO jezičnom centru, više nego dobro došao.

Odškrinimo vrata kvalitetnijem učenju jezika, a samim time odškrinimo vrata i jednom kvalitetnijem životu, koji će pomaknuti jednostavne geografske granice, ali i granice u nama.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Aplo - centar stranih jezika

Aplo - centar stranih jezika
Trg bana Jelačića 1/III
10000 Zagreb

E-mail: info@aplo-centar.com
Web: www.aplo-centar.com

O ustanovi