Usluga

Pismeno prevođenje

Precizne i brze procjene Vaših troškova

detaljnije

Tečaj

Engleski jezik

Specijalizirani, opći, poslovni tečajevi za odrasle.

detaljnije

Tečaj

Njemački u Beču

Actilingua academy je vodeća ustanova u Austriji za poduku njemačkog jezika i članica je Međunarodne organizacije jezičnih centara.

detaljnije

Program

MSFI / HSFI za kontrolere i menadžere

Za kontrolere i menadžere u praksi sve važnije je poznavati osnovna pravila bilanciranja u skladu s MSFI/HSFI-jevima s kojima se susreću svakodnevno.

detaljnije

Ustanova

Visoka poslovna škola Libertas

Visoka poslovna škola Libertas iz Zagreba svojim polaznicima nudi programe na dvije razine stručnih studija iz područja ekonomske struke: prije-diplomski (undergraduate) trogodišnji stručni studij Poslovne ekonomije (čijim se uspješnim završetkom...

detaljnije

Ustanova

Nardus N.T. d.o.o.

Cuccio Naturale sigurno zakoračio u Hrvatsku Hvala svima što ste odvojili malo vremena kako bi pročitali našu brošuru i kako bi doznalo više o Cuccio proizvodima i edukaciji. Zašto bi Vi trebali postati tehničar za nokte? Postati tehničar za nokte...

detaljnije

Tečaj

Ruski jezik u St. Petersburgu

Derzhavin Institute smješten je u povijesnom dijelu St. Petersburg-a, u zgradi iz 18.st., gdje je smješten «Derzhavin and Russian Literature» muzej. Derzhavin Institute nudi tečajeve ruskog jezika kroz cijelu godinu.

detaljnije

Program

Dentalna asistentica / asistent

Po završetku školovanja na programu obrazovanja za stjecanje srednje stručne spreme ili prekvalifikacije za zanimanje Dentalna asistentica/asistent u Učilištu Lovran polaznici će biti osposobljeni za asistiranje doktoru dentalne medicine pri...

detaljnije

Program

Sistemski i mrežni administrator

Stalnom informatizacijom društva, kojoj smo svjedoci proteklih godina, javlja se sve veća potreba za školovanim informatičkim kadrom.

detaljnije

Tečaj

Španjolski jezik

Ad hoc škola stranih jezika i centar za prevođenje Osijek vodeća je škola stranih jezika ne samo na području grada Osijeka, nego i na području cijele regije.

detaljnije