Kontakt podaci

Mirakul d.o.o.

Mirakul d.o.o.
Vukovarska 88
31 000 Osijek

Tel: +385 31 629 616
Mob: +385 91 333 77 95

E-mail: edukacija@mirakul.hr
Web: www.mirakul.hr

O ustanovi

Vještine prodajne prezentacije

Trajanje:

26. siječnja 2017. godine

Mjesto održavanja:

Zagreb, FORUM Zagreb, Radnička cesta 50 – Green Gold

Prezentacijske vještine su od izuzetnog značaja u trenucima i situacijama u kojima prodajni djelatnici moraju predstaviti ponudu ili proizvod pred više ljudi u formalnom ili poluformalnom okruženju. U tijeku tih 15-30 minuta uspjeh prodaje ne ovisi samo o kvaliteti proizvoda, već i o kvaliteti prodajnog i prezentacijskog nastupa djelatnika.

Za kvalitetnu prodajnu prezentaciju potrebno je imati više od dobre Power Point prezentacije. Potrebne su retoričke i neverbalne vještine usklađene sa sadržajem i ciljevima prodajne prezentacije. Ovaj trening će uvelike biti od pomoći tvrtkama i pojedincima koji moraju prezentirati poslovne projekte te prodajne ponude i koncepte jačanjem njihovog prodajnog nastupa pred publikom, jačanjem strateške pripreme za prodajnu prezentaciju, kao i staviti na raspolaganje provjerene tehnike koje koriste uspješni prodajni profesionalci.

Sadržaj seminara:

1. Analiza trenutne profesionalne razine nastupa svakog pojedinog prodajnog predstavnika putem ranije snimljenog video materijala simulacije prezentacije
2. Prijenos znanja i tehnika u učinkovitoj prodajnoj prezentaciji sa sljedećim sadržajem:
- Planiranje i strukturiranje prodajne prezentacije
- Odabir i način korištenja medija za prezentaciju
- Odlike dobrog prodajnog prezentera
- Analiza publike
- Otvaranje prezentacije
- Privlačenje pažnje
- Prodajna retorika u prodajnoj prezentaciji
- Naglasak na jedinstvenim prodajnim argumentima
- Govor tijela u prodajnoj prezentaciji
- Aktiviranje publike postavljanjem pitanja
- Učinkovit završetak prodajne prezentacije
3. Ponovno snimanje djelatnika nakon usvajanja novih znanja i tehnika te analiza napretka i područja daljnjeg usavršavanja
 
Cilj seminara:
Polaznici će provjeriti trenutnu razinu kvalitete osobnog nastupa pred publikom kod prodajne prezentacije, ojačati osobni prodajni nastup pred publikom, savladati retoričke i neverbalne vještine potrebne za kvalitetnu prezentaciju, naučiti kako pripremiti kvalitetan prodajni nastup pred publikom te imati priliku ponoviti naučeno kroz analizu video materijala snimljenog na kraju treninga.
 
Predavačica:
Mr.sc.oec. Marija Novak-Ištok je politekonomistica – magistrica ekonomskih znanosti iz oblasti marketinga i magistrica politologije. Doktorantica je na doktorskom studiju Hrvatska i Europa na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. U statusu je višeg predavača za područje društvenih znanosti. Marija predaje na Vern’u komunikološke i marketinške teme na dodiplomskom (Poslovno komuniciranje, Umijeće poslovnog pregovaranja, Vremenski menadžment….) i diplomskom studiju (Ponašanje potrošača, Krizni menadžment…). Vlasnica je tvrtke Gendar d.o.o koja se bavi konzultantskim uslugama i edukacijama. Koautorica je više udžbenika iz oblasti komunikologije i marketinga, te je autorica stotinjak stručnih članaka u poslovnim glasilima. Pozivani je predavač na konferencijama, okruglim stolovima i ostalim stručnim skupovima. Recenzentica je više stručnih knjiga i članaka. Certificirana je stilistica, vizažistica i imidž konzultantica.
 
Ciljna skupina polaznika:
Direktori i voditelji prodaje, komercijalisti i ostalo prodajno osoblje, voditelji izvoza, Key Account Manageri, svi koji rade u B2B i B2C okruženju, terenski prodajni predstavnici sve osobe koje su u direktnom kontaktu s krajnjim kupcima, vlasnici malih i srednjih tvrtaka, svi koji žele prodavati više i jednostavnije, uočiti pogreške koje rade u prodajnom procesu te bi željeli postati uspješniji prodavači.

Za polaznike seminara osigurani su ručak i materijali sa seminara. Po završetku seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o uspješno završenom seminaru.

Kotizacija:
Redovna cijena seminara iznosi 1.590,00 kn + PDV.
PROMOTIVNA CIJENA za uplate do 18. siječnja iznosi 1.390,00 kn + PDV.

Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu seminara.

Prijave:
Prijavu na seminar putem online obrasca možete izvršiti ovdje: Prijava

 

Pošalji upitPrijavi netočan sadržaj...