Kontakt podaci

Mirakul d.o.o.

Mirakul d.o.o.
Vukovarska 88
31 000 Osijek

Tel: +385 31 629 616
Mob: +385 91 333 77 95

E-mail: edukacija@mirakul.hr
Web: www.mirakul.hr

O ustanovi

Upravljanje ljudskim resursima, komunikacijom i dionicima projekta

Trajanje:

18. siječnja 2017. godine

U okviru ovog modula polaznici s upoznaju s procesima vezanim uz upravljanje ljudskim resursima, upravljanje dionicima te upravljanje komunikacijom. To su procesi vezani uz planiranja, formiranje i razvoja projektnog tima, vođenje tima, principi vodstva, upravljanje sukobima, teorije motivacije, planiranja, upravljanje te kontrola komunikacijama na projektu i procesi identifikacije dionika te planiranje, upravljanje i kontrola dionicima.

Polaznici izrađuju samostalno, u manjim grupama: matrica dodijele odgovornosti, upravljanje sukobima – vježba, komunikacija – vježba

Sadržaj seminara:

  • Upravljanje ljudskim resursima na projektu

- Izrada planan upravljanja projektnim timom

- Formiranje, razvoj i upravljanje projektnim timom

  • Upravljanje komunikacijama na projektu

- Planiranje, upravljanje i kontrola komunikacija na projektu

  • Upravljanje dionicima projekta

- Identifikacija dionika

- Izrada plana upravljanja dionicima

- Upravljanje i kontrola angažmana dionika

 

Cilj seminara:
Cilj ovog modula je upoznati polaznike sa specifičnim područjima znanja vezanim uz upravljanje ljudskim resursima, komunikacijama i dionicima na projektu te konkretnim procesima koji su sastavni dio tih područja.

Nakon predavanja prolaze se primjeri ispitnih pitanja iz predmetnog područja kako bi polaznici dobili uvid u format i sadržaj certifikacijskog ispita.

 

Predavačica:
Mr.sc. Petra Gracin, MBA, PMP, diplomirala je na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Magistar je znanosti u interdisciplinarnom području tehničkih i društvenih znanosti – MBA in Construction. Radila je u Institutu IGH kao voditelj projekata i u Odjelu za međunarodne poslove na ugovaranju projekata financiranih iz fondova Europske unije. Posjeduje međunarodni certifikat ovlaštenja za vođenje projekata – Project Management Professional (PMP) prema Project Management Institutu (PMI). Pohađala je brojne seminare, treninge i predavanja iz područja strateškog poslovanja i upravljanja u organizacijama. Također je pohađala treninge iz područja upravljanja projektima, javno privatnog partnerstva, javne nabave, upravljanja ugovornom dokumentacijom, politikom i poslovanjem u EU, te EU pretpristupnih i pristupnih fondova. Angažirana je kao viša predavačica na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu na specijalističkom diplomskom studiju i kao predavač na poslovnom učilištu Experta. Odradila je predavanja za brojne seminare iz upravljanja projektima.
 
 
Kotizacija:
Redovna cijena seminara iznosi 1.590,00 kn + PDV.
PROMOTIVNA CIJENA za uplate do 11. siječnja iznosi 1.390,00 kn + PDV.

Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu seminara.

Prijave:
Prijavu na seminar putem online obrasca možete izvršiti ovdje: Prijava

 

Pošalji upitPrijavi netočan sadržaj...