Kontakt podaci

Studium d.o.o.

Studium d.o.o.
Radnička cesta 34
10000 Zagreb

Tel: 01/3475-720; 098/461-112
Fax: 01/400 20 61

E-mail: info@studium-jezici.hr
Web: www.studium-jezici.hr

O ustanovi

Tailor made programi

Trajanje:

60 školskih sati

Mjesto održavanja:

Trnje

U stanju smo prilagoditi program tečaja tako da zadovolji specifične potrebe znanja engleskog jezika za menadžere i poslovne ljude Vašeg poduzeća.

Kako je ovo najzahtjevniji i najsloženiji tip tečaja, kvalitetan tečaj ovog tipa može Vam ponuditi samo iskusna osoba, pošto je za takvo znanje nužno povezati teoriju i praksu, povezati znanje struke i jezika. Dugogodišnji rad za banke, revizoske kuće, odvjetnička poduzeća i razne instance financijskih i pravnih institucija, garancija su kvalitete onoga što nudimo. Normalno ni ovom prilikom mi ne odstupamo od temelja našeg podučavanja, male grupe sa puno konverzacije koje pri tome usavršavaju i znanje općeg jezika i gramatike.

Zbog svoje posebnosti tečajevi engleskog za pravnike, tečajevi engleskog za ekonomiste, tečajevi engleskog za banke i ostale prilagođene vrste tečajeva nude se isključivo poduzećima ili samoorganiziranim grupama.

Osim toga, za rukovodeći kadar poduzeća, spremni smo ponuditi i poduku engleskog jezika ekonomske i pravne termonologije (1-4 polaznika), jer mi poznamo njihove jezično-terminološke zahtjeve. To se također odnosi i za sve stručnjake različitih financijskih ili pravnih institucija (banke, osiguranja, revizorskih kuća, odvjetničkih ureda itd.). Usavršavajući znanje općeg jezika i gramatike, proširiti ćete vokabular i na ekonomsko i pravno područje, te uključiti se u aktualnosti poslovnog svijeta.

Primjer tečaja (prilagođen program financijskim institucijama):
organizacija banke, nazivi funkcija na hijerarhijskoj ljestvici, opis poslova u pojedinim dijelovima banke (retail division, corporate division, equity management department, human resource division ...), opis bankarskih proizvoda, bilance stanja na kraju tekuće godine itd.

Pošalji upitPrijavi netočan sadržaj...

Prepišite tekst sa slike