Kontakt podaci

Studium d.o.o.

Studium d.o.o.
Radnička cesta 34
10000 Zagreb

Tel: 01/3475-720; 098/461-112
Fax: 01/400 20 61

E-mail: info@studium-jezici.hr
Web: www.studium-jezici.hr

O ustanovi

Tailor made programi

Trajanje:

60 školskih sati

Mjesto održavanja:

Trnje

U stanju smo prilagoditi program tečaja tako da zadovolji specifične potrebe znanja engleskog jezika za menadžere i poslovne ljude Vašeg poduzeća.

Kako je ovo najzahtjevniji i najsloženiji tip tečaja, kvalitetan tečaj ovog tipa može Vam ponuditi samo iskusna osoba, pošto je za takvo znanje nužno povezati teoriju i praksu, povezati znanje struke i jezika. Dugogodišnji rad za banke, revizoske kuće, odvjetnička poduzeća i razne instance financijskih i pravnih institucija, garancija su kvalitete onoga što nudimo. Normalno ni ovom prilikom mi ne odstupamo od temelja našeg podučavanja, male grupe sa puno konverzacije koje pri tome usavršavaju i znanje općeg jezika i gramatike.

Zbog svoje posebnosti tečajevi engleskog za pravnike, tečajevi engleskog za ekonomiste, tečajevi engleskog za banke i ostale prilagođene vrste tečajeva nude se isključivo poduzećima ili samoorganiziranim grupama.

Osim toga, za rukovodeći kadar poduzeća, spremni smo ponuditi i poduku engleskog jezika ekonomske i pravne termonologije (1-4 polaznika), jer mi poznamo njihove jezično-terminološke zahtjeve. To se također odnosi i za sve stručnjake različitih financijskih ili pravnih institucija (banke, osiguranja, revizorskih kuća, odvjetničkih ureda itd.). Usavršavajući znanje općeg jezika i gramatike, proširiti ćete vokabular i na ekonomsko i pravno područje, te uključiti se u aktualnosti poslovnog svijeta.

Primjer tečaja (prilagođen program financijskim institucijama):
organizacija banke, nazivi funkcija na hijerarhijskoj ljestvici, opis poslova u pojedinim dijelovima banke (retail division, corporate division, equity management department, human resource division ...), opis bankarskih proizvoda, bilance stanja na kraju tekuće godine itd.

Pošalji upitPrijavi netočan sadržaj...