Kontakt podaci

Mirakul d.o.o.

Mirakul d.o.o.
Vukovarska 88
31 000 Osijek

Tel: +385 31 629 616
Mob: +385 91 333 77 95

E-mail: edukacija@mirakul.hr
Web: www.mirakul.hr

O ustanovi

Prodajna Akademija

Trajanje:

16. ožujka 2018. - 13. lipnja 2018.

Mjesto održavanja:

Zagreb

Organizacija i upravljanje prodajom, uz prodajne vještine i tehnike, čini osnovne i najvažnije kompetencije većine poduzetnika i managera, a posebice zaposlenika u sektoru prodaje. U vrijeme krize učinkovitost prodajnih timova, uz individualnu prodajnu sposobnost managera, predstavlja ključni čimbenik u rastu i razvoju tvrtke.

Prodajna Akademija napredni je program stručnog usavršavanja koji upravo odgovora na aktualne izazove poslovanja te razvija nužne prodajne i managerske kompetencije. Namijenjen je managerima, poduzetnicima te svim osobama zaposlenim u prodajnim odjelima i zainteresiranim za napredovanje u području prodaje.

Polaznici će tijekom edukacije intenzivno raditi na osobnom rastu i razvoju u prodajnom aspektu, naučit će upravljati svojim vremenom, stresom, kako biti učinkovitiji te kako adekvatno poslovno pregovarati u prodaji i koristiti emocionalnu inteligenciju. Sva predavanja obogaćena su brojnim praktičnim primjerima i pripremljenim vježbama. Intenzivno se koristi sinergija grupnog rada, a posebna će pažnja biti posvećena individualiziranom rješavanju konkretnih prodajnih primjera polaznika.

Predavači su iskusni stručnjaci s višegodišnjim radnim iskustvom na rukovodećim pozicijama u prodaji i marketingu te su održali tisuće prodajnih treninga u najvećim domaćim i inozemnim tvrtkama. Polaznicima će prenijeti napredna, korisna i praktična načela izvrsne prodaje, koja će moći pretvoriti u rast svojih osobnih i prodajnih rezultata organizacije u kojoj su zaposleni. Sva predavanja obogaćena su brojnim praktičnim primjerima i pripremljenim vježbama. Intenzivno se koristi sinergija grupnog rada, a posebna će pažnja biti posvećena individualiziranom rješavanju konkretnih prodajnih primjera polaznika.

Pregled programa po modulima:

MODUL 1 (16. ožujka 2018.)
Planiranje prodaje i kategorizacija kupaca
Predavač: Nenad Pejovski

MODUL 2 (6. travnja 2018.)
Napredne prodajne vještine
Predavač: Kamilo Antolović

MODUL 3 (20. travnja 2018.)
Poslovna komunikacija i bonton
Predavačica: mr.sc.oec. Marija Novak-Ištok 

MODUL 4 (11. svibnja 2018.)
Poslovno pregovaranje u prodaji
Predavač: doc.dr.sc. Davor Perkov 

MODUL 5 (25. svibnja 2018.)
Upravljanje stresom i konfliktnim situacijama
Predavačice: dr.sc. Jasminka Samardžija i dr.sc. Ana Havelka Meštrović 

MODUL 6 (13. lipnja 2018.)
Prodajna analiza i alati za mjerenje rezultata prodaje
Predavačica: mr.sc. Jasmina Očko 

Voditelj programa: Nenad Pejovski

Ciljna skupina polaznika:

Direktori i voditelji prodaje, komercijalisti i ostalo prodajno osoblje, voditelji izvoza, Key Account Manageri, svi koji rade u B2B i B2C okruženju, sve osobe koje su u direktnom kontaktu s krajnjim kupcima, vlasnici malih i srednjih tvrtaka, svi koji žele prodavati više i jednostavnije, uočiti pogreške koje rade u prodajnom procesu te bi željeli postati uspješniji prodavači.

Za polaznike seminara osigurani su ručak i materijali sa seminara. Po završetku seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o uspješno završenom programu.

Kotizacija:

Redovita cijena programa iznosi 6.500,00 kn + PDV.

Promotivna cijena za uplate do 1. ožujka iznosi 5.900,00 + PDV.

Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu programa.

Više o programu dostupno ovdje.          

Pošalji upitPrijavi netočan sadržaj...